Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vaccinatiesucces in het E.Leclerc Center in Cahors Pradens en de laatste cijfers – Medialot

Indicatoren zijn in opkomst.

Op zaterdag 24 juli werd in de winkelgalerij van de E.Leclerc-hypermarkt in Cahors Pradens een kortstondig vaccinatiecentrum tegen Covid-19 opgericht. Een echt succes met 500 mensen die zich laten vaccineren. De gouverneur van Lot, Michel Prosek, was ervan overtuigd dat het proces was veranderd terwijl hij de gezondheidstoestand van het departement beoordeelde: “De ziekte vordert snel. Er waren verschillende groepen, de overgrote meerderheid van gezinsmaaltijden of vriendelijke maaltijden waarbij 95% van de mensen niet geïmmuniseerd was. uitdaging vandaag is om kinderen te vaccineren die tussen de 12 en 30 jaar oud zijn. We geven onszelf de middelen om naar de mensen te gaan. Er is een stormloop ontstaan ​​in de nasleep van de aankondigingen van de president, daarom hebben we 4 centra met directe lijnen : Gourdon, Saint-Céré, Figeac en Cahors Zoals vandaag gaan we naar Waar de mensen zijn, de lokale bevolking, de toeristen, de seizoensarbeiders: in San Cirque Lapope, in Rocamadour … In het Leclerc Center, dingen zijn sinds vanochtend niet meer leeg geweest. Vanochtend zijn 45 medewerkers gevaccineerd. Toen de gouverneur ons vroeg om dit experiment uit te proberen, zeiden we ja, want we zijn ook een openbare dienstverlenende onderneming. “We zullen hetzelfde proces opnieuw starten op 14 augustus, “, zegt Jean-Paul Marty, CEO.

> In Brief Bulletin nr. 189 van 23 juli meldt ARS Occitanie een toename van indicatoren van ziekenhuisactiviteit: 489 ziekenhuisopnames (+14) waarvan 67 op intensive care en intensive care (+12) en 4.615 sterfgevallen (+2 van elke 3 dagen) ) in gezondheidsinstellingen sinds het uitbreken van de epidemie in maart 2020. Het bulletin bevestigt de alarmerende mate van verspreiding van de epidemie. De lotnummers voor vrijdag zijn als volgt:

– Infectiegraad 102,4 per 100.000 inwoners (95,3 op 22 juli)

Het positiviteitspercentage is 3,9% (3,9% op 22 juli).

– Twee patiënten zijn opgenomen in het ziekenhuis, geen van hen ligt op de intensive care (3 op 22 juli)

> Nieuwsbrief in detail Hier

READ  Moderna begint met menselijke proeven met influenza-RNA-vaccin