Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jarat: Hij onthulde dat zijn auto was verslonden door een landbouwmachine

Jarat: Hij onthulde dat zijn auto was verslonden door een landbouwmachine

De kap werd geopend als een “blikopener”.

CL. foto

Op die dag kwamen Alain Lemony en zijn vrouw Milene thuis. Ze zijn honderd meter van hun huis verwijderd. In een rechte lijn, een kleine heuvel op, ziet Alan een tractor voor zich, die een roterende eg heeft. vertraagt, stopt. Maar niet de chauffeur van de landbouwmachine, volgens Alan. De eg, met een oppervlakte van 3,50 meter – als de weg tot vijf meter hoog is – krast de hele bestuurderskant van de Audi. Op de een of andere manier probeert Alan uit zijn auto te komen en jaagt hij de tractorbestuurder te voet achterna. “ Stopte niet! »Alan kan het niet geloven. toevoegen aan: Eerst wilde hij niet uitstappen, dus ik zei tegen hem: “Besef je wel hoe gek ik was?”. Hij zei niets, het duurde vijf minuten.” De chauffeur, een 33-jarige man die op een boerderij werkt, stapt op het einde uit. “ Geen reactie, hij verontschuldigde zich niet eens. »

Alan Lemony hing een bord voor zijn huis.
Alan Lemony hing een bord voor zijn huis.

CL. foto

De president wil het rapport niet ondertekenen

Zijn baas kwam diezelfde avond het echtpaar Leymonie ontmoeten. Hij wilde het rapport niet ondertekenen Alan heeft spijt. “ Tot nu toe zegt de verzekering dat het 50/50 is. » Het bedrag aan reparaties aan de auto zal ongeveer 15.000 euro bedragen. “ De bodybuilder vertelde me dat de onderdelen in Oekraïne zijn gemaakt en dat er een vertraging is van zes maanden. »« Geschokt Alain Lemony spreekt sinds vrijdag met automobilisten die voor zijn auto zijn gestopt. “ Iemand vertelde me dat ze me probeerden te vermoorden De gepensioneerde Garratt kan zich niet voorstellen dat zijn kleinzoon in de auto zat. “Het gaat om de wraak van de chauffeur” van deze landbouwmachine. Een paar dagen eerder protesteerde Alan met hem en vroeg hem om mest en stenen op te rapen, die hij niet ver van zijn huis zou laten vallen. ‘vervormt het imago van boeren’roept deze inwoner van Garat die maandagochtend aangifte wil gaan doen.

READ  Elon Musk in Frankrijk (bij een heel speciale gelegenheid)