Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Japan schort het gebruik van 1,63 miljoen doses Moderna-vaccin op nadat “vreemde lichamen” in flesjes werden gevonden

“Momenteel zijn er geen aanwijzingen dat doses met deze verontreinigingen worden ingenomen.”Dat heeft een Japanse regeringswoordvoerder gezegd.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

In sommige injectieflacons zijn onzuiverheden gemeld. Op donderdag 26 augustus kondigde Japan de schorsing aan van 1,63 miljoen doses van het vaccin van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Moderna tegen Covid-19. Farmaceutische groep Takeda, die het vaccin van Moderna in Japan importeert en distribueert, heeft Moderna gevraagd een operatie uit te voeren “dringend onderzoek” Op de drie stukken die erin zitten ‘Buitenlandse lichamen zijn ontdekt’ Die is volgens lokale media in Spanje geproduceerd.

Volgens de nadruk op de verklaring, Verschillende vaccinatiecentra. Er zijn verontreinigingen gemeld in injectieflacons met het Moderna-vaccin. Volgens de publieke omroep NHK werden deze onzuiverheden gevonden in 39 verzegelde injectieflacons met vaccins in acht verschillende vaccinatiecentra in Japan, waaronder Tokio.

Al deze kolven waren afkomstig van slechts een van de drie partijen die uit de distributie in Japan waren gehaald. Regeringswoordvoerder Katsunobu Kato zei donderdag dat het gebruik van de andere twee partijen uit voorzorg is stopgezet. “Momenteel zijn er geen aanwijzingen dat doses met deze verontreinigingen worden ingenomen.” Voor mensen, toegevoegd tijdens een persconferentie.

READ  Het duurt vier weken om de onderzeese kabel "minstens" te repareren