Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Jaloezie verandert dwergen in reuzen”: Anushka Dillon daagt uit met een mysterieuze boodschap op Instagram

“Jaloezie verandert dwergen in reuzen”: Anushka Dillon daagt uit met een mysterieuze boodschap op Instagram

Maandenlang bleef de Delon-clan elkaar verscheuren… Op 3 januari onthulde Anthony Delon in de Paris Match-columns dat hij had besloten een klacht in te dienen tegen zijn zus Anoushka Delon. Hij beschuldigde hem er specifiek van de resultaten van medische onderzoeken te verzwijgen, waarvan de resultaten niet goed waren. “Mijn zus heeft mij en mijn broer nooit verteld dat tussen 2019 en 2022 Mijn vader deed vijf cognitieve tests Tijdens zijn bezoeken aan de kliniek in Zwitserland slaagde hij er niet in. Volgens artsen wijzen deze tests op cognitieve achteruitgang Dat plaatst mijn vader in een positie van psychologische zwakte en dus van zwakte.”, vastleggen. Wat de zoon van Alain Delon betreft, Anoushka Delon wil om fiscale redenen ook haar vader meenemen naar Zwitserland. De woorden van haar oudere broer brachten de jonge vrouw in woede.

De dochter van Alain Delon maakte op zondag 7 januari 2024 bekend Zij diende op haar beurt een klacht in tegen haar broer wegens smaad : “Natuurlijk dien ik een klacht in, en het is verschrikkelijk dat jij een klacht indient tegen je broer. Het is verschrikkelijk. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets in mijn leven zou bereiken. “Hij dwingt mij dit voor mijn gezin te doen.” Hoewel de spanningen de afgelopen weken minder ernstig leken, schreef Anushka Dillon op zaterdag 10 februari 2024 een mysterieus bericht op Instagram.

De boodschap van Anushka Dillon is betekenisvol

De dochter van Alain Delon deelde zelfs een bericht waarin ze een zeer beroemd citaat van Cervantes gebruikte: “Jaloezie staat ons niet toe de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn. Het is een vervormde spiegel die triviale details uitvergroot, waardoor dwergen in reuzen veranderen en twijfels in realiteit.” Ze schreef in een reactie op dit bericht: “Al deze kleine magische momenten van ons bestaan, die we in plastic zakken stoppen en sindsdien weggooien. Dit alles is een verspilling van ons kloppend hart.” Al deze stukjes van ons gaan weg. Aanvankelijk was er een volle tank. We gaan vooruit, gaan vooruit, gaan vooruit. Het is duidelijk: we hebben niet genoeg brandstof om de andere kant op te reizen. “Wij gaan vooruit”Wij kunnen lezen.