Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto's Ik kan niet wachten op zondag: Serge Lama beëindigt zijn carrière met Michel Drucker en zijn jonge vrouw Luana aan zijn zijde

Foto's Ik kan niet wachten op zondag: Serge Lama beëindigt zijn carrière met Michel Drucker en zijn jonge vrouw Luana aan zijn zijde

Geschreven door Atekah Mahmoudi

| Editor

De televisiewereld kent bijna geen geheimen voor Atika Nasri. Voor haar kent hij geen grenzen. Ze houdt net zoveel van soapseries en reality-tv-shows als van nieuwsshows of talentenjachten. Via haar artikelen zal ze haar liefde voor televisie met u delen. 3,2,1, klaar? leest !

11 februari 2024 markeert een keerpunt voor de fans van Serge Lama. Vandaag is de zanger te gast bij Michel Drucker in het programma “Vivement Dimanche” op France 3. Hij neemt afscheid van zijn fans omdat hij heeft besloten met pensioen te gaan.

Foto's Ik kan niet wachten op zondag: het laatste publieke optreden van Serge Lama en zijn jonge vrouw Louana aan zijn zijde

De rest volgt na de aankondiging

Na de spotlight van Hugh Overy op 4 februari 2024 verwelkomde Michael Drucker een nieuwe beroemde gast op zijn beroemde rode bank. Op zondag 11 februari 2024 zullen de kijkers van France 3 blij zijn om Serge Lama in zijn hoofdshow te zien.

De zondagen volgen elkaar op, maar zijn niet hetzelfde in de groep Ik kijk uit naar zondag. Elke week verwelkomt Michel Drucker graag iemand in de Gabriel Studio. Op 23 januari was het Serge Lama die hem eerde door op zijn uitnodiging te reageren. De 80-jarige zanger accepteerde het niet toevallig. Als het programma vandaag wordt uitgezonden, viert hij zijn 81ste verjaardag. Toen koos hij ervoor om afscheid te nemen van zijn fans.

Serge Lama ging met pensioen

Serge Lama nam zelfs de beslissing om met pensioen te gaan, omdat hij niet meer het podium op kon. Hij vindt het nu moeilijk om staand te spreken, en wil niet zittend spreken, uit respect voor zijn publiek. “Ik weiger het publiek iets te laten zien waarvoor ze niet gekomen zijn. Ik heb zangers – groten – voor de laatste keer zittend zien zingen. Ik vond het heel lelijk. Het deed mij zoveel pijn. Ternate in het bijzonder. Reggiani kon niets doen, alsof hij gevangen zat in een kooi. Wij brachten hem op het podium. Het is een functie van het leven, het is een functie van momentum, dus je moet het doen zolang je het kunt“, vertrouwde hij eind januari aan Anne Elizabeth Lemoine toe c voor jou (Frankrijk 5).

READ  In 'Boy Room' bezoekt dit Amerikaanse meisje herentoiletten om de spot te drijven met de twijfelachtige netheid ervan

Bij zijn afscheid werd Serge Lama uiteraard geflankeerd door Michel Drucker, maar ook door zijn vrouw Luana Santonino. Ze deden zich allebei voor als partners, zoals je hieronder en in kunt ontdekken Bekijk onze dia's.

Zoals de kunstenaar aankondigde in c voor jou Dat Roger Federer aanwezig zal zijn. Een atleet bewondert hem en draagt ​​zijn lied aan hem op Roger Feder-gebaar.

dit Ik kijk uit naar zondag Het belooft invloedrijk te zijn voor Serge Lama, maar ook voor mensen die hem al jaren volgen.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging