Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jacinda Ardern, die denkt dat haar microfoon uitstaat, beledigt een parlementslid van de oppositie

Jacinda Ardern, die denkt dat haar microfoon uitstaat, beledigt een parlementslid van de oppositie

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft tijdens een regeringsverhoor een parlementslid beledigd. Volgens deze vertegenwoordiger verontschuldigde ze zich daarna bij hem.

Zorg er altijd voor dat zijn microfoon gedempt is. Dat is de les die Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland, dinsdag op de harde manier leerde, nadat ze een wetgever van de oppositie had beledigd.

Opgeroepen door parlementslid David Seymour tijdens een vraag-en-antwoordsessie van de regering om “een voorbeeld te geven” aan het parlement van “een tijd waarin u een fout maakte en uw excuses aanbood en deze herstelde”, vertelde Jacinda Ardern haar dat ze een formeel mondelinge reactie.

Een nog vreemder vervolg. leun achterover, Hij denkt duidelijk dat zijn microfoon kapot isDe premier verklaart: “Wat ben je toch een arrogante dwaas.” zin was Gevangen en verplaatst Live via de Parlementaire Videodienst. Het is slechts licht hoorbaar omdat het over een toespraak van de kamervoorzitter heen wordt geplaatst.

Geen harde gevoelens voor de hulpsheriff

Voor verslaggevers, David Seymour Dan zei hij dat Ardern hem een ​​sms had gestuurd waarin hij zich verontschuldigde.

“Het spijt me, ik had dat niet moeten zeggen,” zei ze, en ze zei: “Zoals mijn moeder zegt: ‘Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg het dan niet’,” zei Seymour. .

Hij voegde eraan toe: “Ik deel in die geest en het is allemaal goed wat mij betreft. Ik zei net: ‘Bedankt en ik hoop dat je een heel vrolijk kerstfeest hebt. Niet het einde van de wereld.'”

Dit weerhield hem er niet van om een ​​speer in een bepaalde richting te gooien premier“De excuses waar we echt naar op zoek zijn, zijn die van Nieuw-Zeelanders die zich zorgen maken over prijsstijgingen en aanslagen”, die dit jaar zijn toegenomen. Dat meldt de politie van het land.

READ  VK: roep om aftreden van Boris Johnson neemt toe

Origineel artikel gepubliceerd op BFMTV.com

Video – Klimaatverandering: Nieuw-Zeeland wil koescheten belasten