Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ivan Rakitic stelt voor aan Paris Saint-Germain

Terugkerend naar Sevilla in de zomer van 2020, de club die hem zag opgroeien, bereikte middenvelder Ivan Rakitic de top van de Blaquirrojos, meest recentelijk nam hij deel aan het winnen van de Sevilla-derby over de grote mededinger, Echte Betis (2-0). Terwijl hij tijdens verschillende transfers met Paris Saint-Germain in verband werd gebracht toen hij voor FC Barcelona speelde, keerde de Kroatische international (106 caps, 15 goals) terug op deze geruchten die hem in een interview naar de hoofdstadclub stuurden. in sport zijn.

Wat volgt na deze advertentie

“Ah! Vandaag zou ik het leuk vinden. Als PSG het midden mist, kunnen Nasser of Leonardo me morgen bellen.”zei hij met gevoel voor humor voordat hij verder ging. Het gevaarlijkste is dat dit om verschillende redenen niet is gebeurd. Ik wou dat ik in Parijs kon spelen. PSG voor mij … wat ze bereiken, niet alleen dit seizoen maar gedurende meerdere jaren, verdient veel respect. Ik tip mijn hoed voor president Leonardo en de coach. Het is een club die erg snel is gegroeid en tegenwoordig onder veel druk staat. Ik had graag naar Parijs willen gaan, maar mijn verhuizing ging niet door. Ik had het geweldig gevonden, maar uiteindelijk was ik blij om in Barcelona te blijven.”

READ  Ivani Blondin is klaar voor een vrolijkere Olympische les