Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Italië: Het vliegtuig verstoorde twee kinderen van 2 en 4 jaar oud en moest omkeren

Italië: Het vliegtuig verstoorde twee kinderen van 2 en 4 jaar oud en moest omkeren

Op maandag 21 augustus besloot de gezagvoerder van een vlucht Sardinië-Rome terug te keren om een ​​moeder en haar twee kinderen van boord te laten gaan. Ze handelden grof tegen het personeel.

Een reis om te vergeten. Op maandag 21 augustus hadden passagiers van de Volotea-vlucht, die Olbia met Rome (Italië) verbindt, de pech hun vliegtuig terug te zien keren naar Sardinië vanwege het rusteloze gedrag van twee kinderen, evenals dat van hun moeder, aldus rapporten. Italiaanse pers.

De vlucht van de goedkope luchtvaartmaatschappij zou aanvankelijk om 17.00 uur vertrekken en uiteindelijk om 19.00 uur vertrekken naar de luchthaven Rome Fiumicino. Maar twintig minuten na de vlucht trokken twee jonge passagiers van twee en vier jaar de aandacht van het cabinepersoneel met hun ongepast gedrag.

onwillige moeder

Geconfronteerd met dit beperkende gedrag van de passagiers ging een van de stewardessen naar de moeder van het gezin om de kinderen in bedwang te houden en hen te dwingen op hun eigen stoel te gaan zitten. Een opmerking die niet doordrong tot de moeder die de stewardess aanviel.

Volgens laatstgenoemde ontving zij een mobiele telefoon die werd gegooid door de passagier, die dacht dat de telefoon uit haar vingers zou zijn geglipt.

De grenspolitie ontving het gezin

Toen de gezagvoerder hoorde van het ongeval in de cabine, besloot hij de vlucht te onderbreken en terug te keren naar de luchthaven Olbia op Sardinië.

Bij de landing werd het gezin begroet door de lokale autoriteiten, waaronder de grenspolitie. Na nog een vertraging kon het vliegtuig van Volotea eindelijk naar Rome vertrekken.

READ  Is vaccinatie in het geding?