Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eminem vraagt ​​een Republikeinse kandidaat om te stoppen met rappen

Eminem vraagt ​​een Republikeinse kandidaat om te stoppen met rappen

Video van Vivek Ramaswamy, die geniet van een verrassende stijging in de Republikeinse voorverkiezingen, terwijl hij meezingt op het circuit verlies uzelf Tijdens een veelbesproken politiek evenement in Iowa, een paar weken geleden.

Rapster Eminem heeft de Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy officieel gevraagd te stoppen met rappen tijdens zijn campagne, zo blijkt uit een brief die maandag is vrijgegeven.

En de Amerikaanse organisatie voor de bescherming van muziekrechten ‘BMI’ gaf in een door de krant ‘Daily Mail’ onthulde brief aan dat zij een ‘formeel verzoek’ had ontvangen van Eminem waarin werd geëist dat de dertigjarige kandidaat zou stoppen met het gebruik van zijn muziek.

Rechtszaken?

Deze complete politieke beginneling, die graag over zichzelf fantaseert in ‘Trump 2.0’, staat nu tot ieders verbazing derde in de peilingen voor de Republikeinse voorverkiezingen, die begin 2024 worden gehouden.

Tijdens zijn studie aan de Harvard University werd hij bekend om zijn talenten als rapper, onder de bijnaam “Da Vek”, en is hij een aanhanger van libertaire teksten.

“Als je denkt dat spreker Vivek Ramaswamy scherp is, heb je Da Vic nog niet ontmoet”, merkte hij met humor op. karmozijnroodUniversitaire studentenkrant, 2006.

Tijdens de laatste presidentsverkiezingen klaagden veel beroemde artiesten, waaronder Pharrell Williams, Rihanna, Aerosmith en Adele, maar ook de erfgenamen van Prince, dat hun titels werden gemanipuleerd tijdens de campagnebijeenkomsten van Donald Trump.

De beroemde Britse rockband The Rolling Stones dreigde de Republikein zelfs met juridische stappen als hij hun liedjes zou blijven gebruiken Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt.

De belangrijkste artikelen