Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Italië gebruikt Mainan om de spot te drijven met Donnarumma

Lancering echter! Voetbalclub LOSC: seizoensnummers 2020-2021 van Burak Yilmaz

Het is een understatement om te zeggen dat Mike Minnian zich daadwerkelijk in Milaan heeft verzameld. De vorige nacht had al de kans om Gianluigi Donnarumma achterna te gaan, zeker zeer getalenteerd, maar zijn financiële grillen werden saai en tifosi-leiders. Daarna zette de voormalig LOSC-doelman een prima prestatie neer, zoals het gisteren was op Anfield, waar hij ondanks de nederlaag (2-3), een adembenemende redding maakte, vooral uit een strafschop van Mohamed Salah in het kwartier, meteen na het openen van de score. van de Reds. Als Milan op wonderbaarlijke wijze tot de rust kan leiden (2-1), is dat mede aan hem.

La Gazzetta dello Sport heeft een fonds gereserveerd voor de prestatie van de Fransman, getiteld “Knock-out penalty, Milan vond een echt cijfer”. Naast alle complimenten die de voormalige Dogue verdient, is er een kleine traktatie voor Donnarumma: “Avonden als gisteren zullen Maignan helpen om bekender te worden in de kleedkamer. Dat is het niet. Integendeel. Vraag Donnarumma: hij wilde naar PSG wint de Champions League waar hij altijd van gedroomd heeft, maar voor nu is het zijn beurt om Navas van de bank te zien.

Minyan schittert met Milan, Donnarumma zet de bank in de was

De Italiaanse pers liet niet na de zeer goede prestatie van Mike Minnan gisteravond tegen Liverpool onder de aandacht te brengen. Zelfs het vorige Lille redde een penalty. Integendeel, voormalig Rossonero-doelman Gianluigi Donnarumma verlichtte de bank met PSG.