Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

iPhone, Apple Watch, AirPods, iPad en iPad mini …

Wat wordt het programma voor een traditioneel Apple-evenement in september? Dit is het onderwerp van Mark Gorman’s zondagse post, werkgelegenheid, die werd gepubliceerd op Bloomberg. De journalist, wiens bronnen tot de beste in de branche behoren, somt het nieuws op dat we de komende maand kunnen verwachten, en het ziet ernaar uit dat er tal van back-to-school aankondigingen zullen zijn.

De ster van het evenement zal natuurlijk de nieuwe iPhone-line-up zijn, die de naam zal aannemen telefoon 13 En niet de iPhone 12s, al zijn de nieuwigheden dit jaar relatief bescheiden. In het programma een kleinere inkeping, de Apple A15-chip, nieuwe camera’s, ProMotion-technologie op Pro-modellen … nog een grote nieuwigheid, l’Apple Watch Series 7 Met zijn nieuwe design met plattere randen, de Apple S7-chip, mogelijk grotere schermen en een paar routinematige verbeteringen. Apple zou van de gelegenheid gebruik moeten maken om releasedatums aan te kondigen iOS 15 En watchOS 8.

Apple maakt ook van de gelegenheid gebruik om de sluier op te lichten over de langverwachte AirPods 3, die een compacter ontwerp zou hebben dat heel dicht bij dat van de AirPods Pro zou komen, maar zonder de verwisselbare tips en ruisonderdrukkingstechnologie. En een goede verrassing, er komt ook iets nieuws aan de iPad-kant met iPad mini 6 Volledig opnieuw ontworpen met een edge-to-edge design geïnspireerd op het design van de iPad Air, plus iPad 9 Dunner en sneller.

Foto van het Apple-evenement in november 2020

Wat Macs betreft, is het duidelijk dat Apple ter gelegenheid van het tweede evenement dat in de herfst wordt verwacht, zijn nieuwe producten zal presenteren, waaronder de beroemde MacBook Pro M1X aan de top van het assortiment; Mark Gorman verwacht in ieder geval geen aankondiging over Apple-computers tijdens de back-to-school-conferentie.

READ  Fortnite gaat naar de NBA-modus! | NBA

Links worden niet weergegeven? Er ontbreken foto’s? Je adblocker speelt parten met je.
Schakel uw adblocker uit om al onze inhoud te bekijken!