Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

InterRail: de Europese Unie biedt 35.000 kaartjes om gratis te reizen, hier leest u hoe u hiervan kunt profiteren

InterRail: de Europese Unie biedt 35.000 kaartjes om gratis te reizen, hier leest u hoe u hiervan kunt profiteren

30 dagen gratis reizen? Dit is wat de Europese Commissie via de traditionele DiscoveryEU-wedstrijd aan 35.000 jongeren in de Europese Unie voorstelt door het grootste aantal InterRail-passen weg te geven, waarmee ze de komende maanden gratis kunnen reizen tot een maximaal dertig dagen op spoorwegnetwerken op het vasteland en sommige veerboten. Het registratieplatform is woensdag geopend.

Zoals gespecificeerd in registratie platformAlleen Europeanen geboren tussen 1 juli 2004 (inclusief) en 30 juni 2005 (inclusief) kunnen hiervan profiteren. Solliciteren kan alleen of met vrienden (maximaal vier personen per groep), tot 29 maart. De registratie, die bestaat uit het aangeven van het identiteitskaart- of paspoortnummer, wordt afgesloten met een quiz met enkele vragen over Europa.

Kies op basis van testantwoorden

De test moet niet lichtvaardig worden genomen. De organisatoren zullen “de kandidaten per land rangschikken op basis van hun antwoorden op de test en subvraag”, zoals aangegeven in de Veelgestelde vragen over het registratieplatform. Hij vervolgde: “Minstens 35.000 jongeren zullen worden geselecteerd uit de kandidaten die de test goed hebben beantwoord en die de deelvraag goed hebben beantwoord.” In elk land wordt een bepaald aantal “winnaars” bepaald, zodat iedereen hiervan kan profiteren.

Geselecteerde kandidaten kunnen dan volgens de Europese Commissie “minstens één dag en maximaal één maand reizen tussen 15 juni 2023 (eerste vertrekdatum) en 30 september 2024 (laatste terugkeerdatum). degenen krijgen twee opties aangeboden: een platte optie, waarbij het aantal bestemmingen wordt beperkt tot twee landen of twee steden in hetzelfde land; of de flexibele optie die de mogelijkheid laat om alle landen te bezoeken, op voorwaarde dat je niet langer dan 7 dagen reist .

READ  Franse zeeman gered van een haaienaanval