Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In welke volgorde worden de rituele altaarbeloningen geactiveerd? -Diablo III

The Altar of Rites is de belangrijkste nieuwigheid van Diablo 3 seizoen 28. Veel spelers zullen zich echter afvragen wat het ideale pad is om te volgen om de beloningen die het biedt te ontgrendelen. Hoewel sommige builds een specifieke volgorde kunnen vereisen, is hier een pad dat voor heel veel personages zal werken.

Wanneer je het rituele altaar nadert, moet je je allereerst niet vergissen bij het kiezen van bepaalde beloningen. Als de eerste sterkte voor iedereen hetzelfde is, dan zou je al de tweede moeten kiezen. En hier moet je de beloning selecteren voor het annuleren van het vereiste niveau van je uitrusting. Het klinkt voor de hand liggend, maar deze kracht is overweldigend, vooral als je van plan bent om snel veranderingen door te voeren.

Voor de rest is het interessanter om je bewegingssnelheid te verhogen. Interessant in een tijd dat er geen mobiliteitsbonussen zijn, want dan doe je alles veel sneller. Activeer dan de schildbonus en de bonus die de schade aan je items vergroot.

Op de zesde plaats vinden we de bonus die het mogelijk maakt om het aantal caches te verdubbelen door bonussen te voltooien. Het is geweldig omdat het vroeg in het seizoen is en je kansen op uitrusting vergroten. Bovendien, aangezien je veel dingen en materialen zult moeten opofferen, kun je er misschien zoveel mogelijk terugkrijgen. En dat is precies wat zijn beloning is.

Neem vervolgens het knooppunt waarmee je jezelf onkwetsbaar kunt maken om effecten te beheersen en vijanden te passeren. Daarna ga je verder naar beneden om het eerste drankje zo snel mogelijk te activeren. Hoewel Blizzard het oorspronkelijke effect overneemt, is het nog steeds essentieel: wanneer je je genezingsdrankje drinkt, krijg je een willekeurig schrijneffect of een pyloondimensie-effect.

READ  HOE DE NIEUWE CHAT FORWARD-OPTIE WERKT... MET EEN WEINIG TAKE

Alleen dan zul je geïnteresseerd zijn in andere bonussen zoals toenemende schade, ervaring en evolutie van orbs. Het pad houdt rekening met enkele beloningen die de kwaliteit van leven verbeteren en tegelijkertijd tijd besparen. Als je echter meer tijd hebt om monsters te doden, betekent dat meer ervaringspunten en items voor dezelfde spelsessie.

Dit pad is niet het enige dat bestaat en afhankelijk van je wensen is het mogelijk om de beloningen in een iets andere volgorde te activeren. De offers die zullen worden gebracht, zullen echter geleidelijk in moeilijkheidsgraad toenemen en je zult je Paragon-niveaus moeten aanpassen om dit te bereiken, als je genoeg bloedkristallen hebt.

Natuurlijk zullen zelfs de meest hardwerkende spelers uiteindelijk alle krachten activeren. Maar of je nu een casual gamer bent of een hardcore gamer, het onderstaande pad zou voor jou moeten werken. Natuurlijk ben je vrij om het aan te passen aan je persoonlijkheid.

Afbeelding genomen van rekenmachine gemaakt door Caleko