Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“In plaats van het Heart Restaurant te vernietigen…”: Michael Yeon valt critici aan!

“In plaats van het Heart Restaurant te vernietigen…”: Michael Yeon valt critici aan!

De gezellige band Enfoirés keert op 1 maart terug op het podium op TF1. Om hun 35e verjaardag te vieren, zullen de artiesten van 17 tot 22 januari in Bordeaux een grote en weelderige show uitvoeren, opgenomen in de Arkéa Arena.

Onder de deelnemers waren: Patrick Fiore, Zazi, Patrick Bruel, Michel Larocque, Julien Clerc, Jennifer, Nolwen Leroy, Christophe Willem, Amal Bent, Claudio Capello, Anne Sella, Zaz en Mintessa. ‘Oldtimers’ zoals M. zijn terug. Pokora, Shim, Danny Boone en Lara Fabian. Onder de nieuwe baby's? Santa, Gaetan Rosell, Claudia Tagbo en E Kerr, maar ze verrassen ook gasten als dansster Guillaume Diop en Mega Unity, winnaars van het laatste seizoen van Frankrijk heeft ongelooflijk talent.

Kijkers zullen ook een zekere Michael Yeon aantreffen. De 50-jarige acteur, die zo betrokken was bij de artistieke leiding van de show Enfoirés, moest zich in 2019, 2022 en 2023 terugtrekken, twee keer om professionele redenen en één keer omdat hij positief testte op Covid-19.

Op zaterdag 24 februari 2024 zond TF1 een nieuwe editie uit van Belangrijkste rapporten Toegewijd aan achter de schermen van de show. Voormalig onruststoker Sabah Livedie er niet om bekend stond dat hij zijn tong in zijn zak had, stapte op de plaat ondanks een deel van de kritiek op de fouten tijdens de show: “Het maakt ons niet zoveel uit of het een beetje grappig is, of min of meer succesvol.“, zei hij. Hij concludeerde:”In plaats van Restos du coeur weg te gooien omdat je het niet lekker vindt, omdat je het te oubollig vindt, schrijf dan een cheque!“, Hij zei.

READ  De film "Les SEGPA", geproduceerd door Cyril Hanouna, is boos