Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De maatregelen leidden ertoe dat de eerste race van het seizoen op zondag 25 februari werd afgelast

De maatregelen leidden ertoe dat de eerste race van het seizoen op zondag 25 februari werd afgelast

De Landes-racerij verkeert al enkele weken in een diepe crisis die wordt gekenmerkt door de wens van degenen die betrokken zijn bij de discipline om een ​​verandering in de sociale status te bewerkstelligen (vooral op het niveau van Orsaf, en zo een betere verzekeringsdekking te verkrijgen voor deze risicovolle discipline ).

Terwijl het voorlopige seizoen op zondag 25 februari in de late namiddag zou beginnen in de Husarrio Arenas,…

De Landes-racerij verkeert al enkele weken in een diepe crisis die wordt gekenmerkt door de wens van degenen die betrokken zijn bij de discipline om een ​​verandering in de sociale status te bewerkstelligen (vooral op het niveau van Orsaf, en zo een betere verzekeringsdekking te verkrijgen voor deze risicovolle discipline ).

Terwijl het seizoen op zondag 25 februari laat in de middag zou beginnen in de Husarrio-arena's, was de spanning zeer voelbaar. De Landes Racing Players Association heeft aan het eind van de ochtend een videoclip op sociale media vrijgegeven om haar weigering te herhalen om “het seizoen te zien beginnen zonder enige wijzigingen aan te brengen.” Een video gefilmd bij de thuisshows van Bastien LaLanne waar de distributeur afgelopen augustus ernstig gewond raakte tijdens de concerten van DAX.

“Dit is een zeer ernstige en gevaarlijke tijd. “De federatie heeft gevraagd om het seizoen vandaag te laten beginnen”, legt Florian Lahit uit, omringd door verschillende vertegenwoordigers. “Al een maand lang is er geen garantie gevonden met betrekking tot de verzekering (ondanks de recente incidenten). Nee. Bij diverse organisaties is vooruitgang geboekt.”

READ  DEPECHE INFO. Toulouse: Acteur Francois Damien stapte uit het vliegtuig en hij was een alcoholist

De vertegenwoordiger van de cast vat de situatie verder samen: “Op zondag 25 februari zijn werkgevers de organisatoren en werknemers de stierenvechters.” Romain Clavé spreekt vervolgens tijdens de sessie “om u eraan te herinneren dat de voorwaarden van onze verzekeringslicentie niet langer acceptabel zijn.” “Het voorbeeld van Bastian zou ons moeten waarschuwen”, besluit hij.

bepaald

Het is beter dat de zaken duidelijk zijn. De deelnemers aan de Landes-race besloten niet terug te keren naar de arena's “om de organisatoren, hun families en hun toekomst te beschermen.”

Aan het einde van de ochtend kwamen vertegenwoordigers naar de Horsarrieu-pleinen om hun eisen toe te lichten en ze zijn vastbesloten deze eerste race van het jaar niet te houden. Er waren twee vrachtwagens gestationeerd om het lossen van koeien uit het Armagnac Janaderia-gebied te voorkomen.

Laatste kans ontmoeting

Er werd een bijeenkomst georganiseerd in aanwezigheid van de burgemeester van Hosario, Denis Dumartin, de president van de stierenvechtclub, Bastien Moeti, de president van de Franse Land Racing Federation, Patrice Larossa, de bewaker Cathy Agrona en de co-presidenten van de Actors ' Vereniging. Land race. Een laatste kans om tot een oplossing te komen. zonder resultaat. “We hebben de regisseur samen met de andere acteurs geëvalueerd. Zij waren vastbesloten het beleg voort te zetten”, legt Romain Clavé uit.

Daarna kwam de voorzitter van de FFCL, Patrice La Rosa, de vertegenwoordigers ontmoeten die voor de uitwisseling waren gemobiliseerd. “Het was beleefd. Het duurde meer dan een uur”, zegt Cuadrilla-commandant Deris Ganaderia. De federale functionaris sprak en legde de huidige situatie uit en vooral het punt na het interview met de gouverneur afgelopen donderdag om dit punt te bespreken. “Het is minder dubbelzinnig “, geeft Romain Clavi toe. Dien uw reactie vóór 21 maart in, zodat de zaken zich kunnen ontwikkelen.”

READ  "Hij werd een wrak" (video)

Races zijn al afgelast

Daarom is besloten om de race van aanstaande zondag in Hosario af te gelasten. Hij vervolgde: “Dit is wat we van de Unie hebben gevraagd in het licht van de huidige situatie.” De race van Toulouse met Dargellos Ganaderia, gepland voor maart, is al afgelast.

Wat de race van Gamarde op zondag 3 maart met Armagnacaise betreft, bestaat er onzekerheid. Maar de spelers van Racing Lands zijn bereid terug te keren naar het veld om het afgelast of uitgesteld te krijgen. Dinsdagavond zal er een werkvergadering plaatsvinden op het hoofdkantoor van de Franse Federatie.

Valse start van de timer en snel een oplossing vinden om een ​​wit seizoen te vermijden dat de Landes-race zou kunnen schaden.