Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christophe Dechavannes is beledigend en agressief tegenover zijn ex-vriendin?  Boos verbraken zijn dochters Ninon en Pauline de stilte

Christophe Dechavannes is beledigend en agressief tegenover zijn ex-vriendin? Boos verbraken zijn dochters Ninon en Pauline de stilte

De rest volgt na de aankondiging

Het werd uitgebracht op 24 januari 2024 Zonder transmissie (Uitgegeven door Flammarion), de autobiografie van Christophe Dechavin. Op 24 februari kwam er een vrouw die zichzelf voorstelde als zijn ex-verloofde Tegenover Hanouna (Deel 8), dat hem niet uitsluitte, was voor de dochters van de 66-jarige omroep aanleiding om de stilte te verbreken.

Christophe Dechavannes bekritiseerde de vorige verovering

Ness legde uit dat ze hem al negen jaar kende en dat ze een relatie hadden die ze omschreef als “chaotisch“.”Het maakte mij bang Zozeer zelfs dat ik niet eens een stuk boter kon snijden om het te koken (…) Het was vernederend. Ik stond te trillen (…) aan tafel, hij sloeg me met een vork omdat ik mezelf te hard vasthield“, bevestigde ze.

Vervolgens legde ze uit dat ze afstand wilde nemen, een beslissing die Christophe Dechavin niet zou hebben aanvaard, aangezien hij een paar weken later zou hebben geprobeerd haar terug te winnen. Een verzoek dat ze zou hebben afgewezen. Negen jaar later ging hij uit Wat een tijdperk! (Frankrijk 2) Het zou haar ervan hebben overtuigd hem weer te zien en ze zou de beste zomer van haar leven hebben gehad. Maar sinds het begin van het schooljaar is de situatie weer veranderd. “Ik mocht mijn haar niet dragen omdat ik, zoals hij het uitdrukte, geen goed haar had. Ik mocht geen gekleurde nagellak dragen. Ik mocht geen make-up dragen. Alleen hij 's avonds. Er waren hele dagen waarop ik niet uit bed kon komen omdat hij me beledigde, aanviel of te veel tegen me schreeuwde.“En de kritiek bleef…

READ  Jean-Pierre Foucault beschuldigt deze bekende abonnee ervan "ontslagen" te zijn vanwege zijn leeftijd - Tuxboard

De dochters van Christophe Dechavannes zijn boos

Deze scène ontging Ninon (geboren in 1998 uit haar relatie met actrice Manoun Saidani) niet, die de dag na de uitzending wilde interageren in haar Instagram-verhaal. Aanvankelijk gaf ze toe dat ze het wistDit is geweldig Oneerlijk persoon kijkt naar tbmp Wie vervormt [son père] Met afschuwelijke leugens“Ze bevestigt dat haar vader alles voor haar heeft gedaan.”Tijdens de korte twee maanden van hun relatie“En zij was degene die Christophe Dechavannes smeekte om later terug te komen.”Hij maakte zijn leven tot een hel toen de vakantie voorbij was“Volgens de jonge vrouw zou ze boos op hem zijn geweest omdat ze de breuk niet zou hebben geaccepteerd.”Ik ken mijn vader en zijn relaties met vrouwen, hij is een zeer zorgzame man. Ik ben zo verdrietig als ik een vrouw zie, boos omdat ze in de steek wordt gelaten, die door leugens een mooi persoon in een vernederende positie kan brengen. Schande voor haar. nu, Ik heb het gevoel dat ik een telefoontje ga krijgen van iemand die zegt: 'Raak hier niet bij betrokken!' Maar sorry papa, ik weet wie je bent en ik ben zo boos“, concludeerde ze.

Daarna was het de beurt aan Pauline (geboren in 1987 uit haar relatie met producer Marie Genest), die op het Ninon-account sprak. “Mijn Instagram-account is privé, dus ik gebruik het account van mijn kleine zusje. Ik bedoel, ik ben het met haar eens. We kennen onze vader goed, en zijn relatie met mensen, vooral met vrouwen. Hij is respectvol. Wat er wordt gezegd is verzonnen en ongelukkig“, Ik schreef.

READ  'New York Special Unit'-actrice Joanna Merlin overleden

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging