Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cate Blanchett en Louis Garrel ontmoeten elkaar in Milaan

Cate Blanchett en Louis Garrel ontmoeten elkaar in Milaan

Hij is een van Hoogtepunten van de meest verwachte shows tijdens de Milan Fashion Week. Op zondag 25 februari werd in het bijzijn van vele beroemdheden de nieuwe Armani-collectie gepresenteerd. Onder hen is de Australisch-Amerikaanse actrice Cate Blanchett. De 54-jarige ster droeg een mooi fluwelen pak over een wit overhemd. Zwarte pumps en een grote zonnebril maakten haar look compleet Look.

Cate Blanchett, tweevoudig Academy Award-winnaar voor haar rollen in 'Aviator' en 'Bleu Jasmine', ontmoette Louis Garrel. De 40-jarige Fransman koos voor een pak met dubbele rij knopen en een marineblauwe jas. Een kleurrijke stropdas fleurde de boel op. Letitia Casta's metgezel werd gezien met de Italiaanse regisseur Paolo Virzi.

De rest volgt na deze aankondiging

De Spencer-zussen in het spel

De nicht van de ontwerper, Roberta Armani, kwam opdagen met Aaron Taylor-Johnson en zijn moeder, Sam, en modepaus Anna Wintour was duidelijk aanwezig, net als Caterina Moreno en de zussen Kitty en Amalia Spencer, de nichtjes van Lady Diana. De Zuid-Koreaanse acteur Ji Chang Wook en de Chinese actrice Liu Shishi zaten op de eerste rij met Louis Garrel.

De rest volgt na deze aankondiging

Twee dagen daarvoor had Carla Bruni Sarkozy de Santoni-modeshow bijgewoond in een prachtige jurk met een split waardoor haar benen zichtbaar waren. Emma Stone van haar kant werd de dag vóór de Prada-modeshow voor haar hotel gefotografeerd.

READ  Cyril Hanouna, Big TPMP Ad, Kelly Vidophile, "Mate" freaks out