Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Parijs leent RATP paraplu’s uit bij het verlaten van de metro op regenachtige dagen

Geschreven door Alexander J. Foto’s door May B. Geplaatst op 29 september 2021 om 12:12 uur

Sinds 1 september biedt RATP haar gebruikers de nieuwe uitgebreide leenservice aan. Om jezelf op regenachtige dagen tegen de regen te kunnen beschermen, hoef je alleen maar te vragen om een ​​van de 13 deelnemende stations op te halen en een borg te betalen om je bescherming terug te krijgen. het volgende,

Als je het beu bent om in water te worden gedrenkt stap uit de metrodenk er over na RATP .paraplu’s. De Paris Transport Authority biedt sinds 1 september 2021 aNieuwe uitgebreide leenservice, Verkrijgbaar bij Verlaat enkele metrostations in Parijs. Daarnaast is het Vrij ! Het proces is eenvoudig: ga gewoon om een ​​bestand te ontvangen stations Abonnees, om een ​​aanbetaling van 5 euro te betalen en vervolgens hun kostbare in te wisselen regen bescherming. Om je €5 terug te krijgen, hoef je hem alleen maar (heel!) terug te brengen naar het station.

waarin metrostations De uitgebreide lening Is het nu beschikbaar? Voor nu, 13 stations Deelnemen aan het proces dat het heeft opgezet RATP. En gebruikers van lijn 14 zullen blij zijn: al haar stations profiteren van deze nieuwe dienst (behalve Châtelet en Bercy), evenals die Gambetta En opera (lijnen 3, 7, 8 en RER A). Bovendien is de RATP bevestigt dat dit Klaar Alleen verkrijgbaar bij regenachtige dagen. Bovendien, als de batterij leeg raakt of als je het wilt weten weerbericht Parijse RATP Het zegt dat “Opera- en Gambetta-schermen waarschuwen u wanneer het weer niet goed isIn alle standvastigheid denkt de directie aan alles!

Hoe het werkt ? Niets ingewikkelds, dat verzekeren we u. Je gaat eerst naar de receptie van een van de 13 deelnemende stations. Dan krijgen we voor een borg van 5 euro (contant of bankkaart) Paraplu En vlieger. Dit document geeft aan dat de borg niet aan u wordt geretourneerd in geval van schade of verlies Paraplu. Als u een terugbetaling van 5 euro zoekt, kunt u deze terugbrengen naar dezelfde receptie van deze stations. Tot nu toe geen excuses meer: ​​we beschermen ons ertegen zwaar weer De Regenachtige dagen in Parijs !

READ  Renault bedreigd door teamwerk