Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het geliquideerde bedrijf een van de belangrijkste sociale plannen voor vijf jaar – uitgifte

lib informatie

Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Volgens informatie van Liberation is het bedrijf in kantoorartikelen dinsdag geliquideerd door de rechtbank van koophandel van Lille. De 963 gescheiden werknemers twijfelen tussen bitterheid en een verlangen om de pagina om te slaan.

“Alles is vooraf bepaald.” Advocaat van het kantoordepot, Celine Barris, neemt geen aanstoot als ze de handelsrechtbank van Lille verlaat. “De chef deed geen enkele poging om drie minuten weg te komen, en ze werden uitgeschakeld op de bank nadat ze ons live hadden geluisterd, Zegt. Er zijn dagen dat we ons afvragen waarom we dit werk doen.” Maar de liquidatie van het bedrijf voor kantoorbenodigdheden, inclusief de ontslagen van 963 werknemers, is een van de belangrijkste sociale plannen in de vijfjarige ambtstermijn van Emmanuel Macron.

Deze beslissing is geen grote verrassing. Het werd dus al maanden verwacht. “Ik ben niet verrast, bevestiging van launch Sebastien Fournier, Unsa-afgevaardigde voor de box. En de sessie duurde een kwartier, zelfs het document was al geschreven.” Het resultaat: medewerkers van ondersteunende functies bij Senlis (Oise) en Villepinte (Seine-Saint-Denis), logistiek (Loiret en Bouches-du-Rhône), verkopers en vervoerders zijn al ontslagen uit het bedrijf dat gedeeltelijk door Alkor is overgenomen. Want de coöperatie verwierf alleen de winkelfuncties – de winkels – die ze onder haar zes leden verdeelde. “Het is het uiteenvallen van onze familie en het is alsof we onze neven en nichten verliezen,” sorry in j…

READ  The Club: 3,8 miljard telefoonnummers te koop op Darknet