Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland mag de erfgenaam nu trouwen tot van hetzelfde geslacht!

Eindelijk gaat het huidige koningshuis van Nederland (Oranje-NASA huis) hervormen! Afgelopen juni vernamen we dat prinses Amalia (17) had besloten haar jaarinkomen van வருமான 1,6 miljoen op te geven voor haar hogere studies, omdat ze zich schaamde om het aanbod te accepteren in vergelijking met andere studenten in financiële problemen. Hun land konden dienen.

20 jaar na het homohuwelijk

Deze week leren we dat dezelfde kroonprinses, als ze dat wil, met een vrouw kan trouwen en de troon kan bestijgen die haar vader, koning Willem-Alexander, haar op een dag zal verlaten. Dat heeft premier Mark Rutte op 12 oktober besloten. Op verzoek van het parlement, dat traditioneel koninklijke huwelijken goedkeurt, heeft de regeringsleider tot nu toe verduidelijkt wat een grijs gebied is.

In een verklaring oordeelde hij dat hij de troonopvolger zou kunnen zijn.”Trouw niet met iemand van hetzelfde geslacht en geef zijn recht op de troon niet op“Een beslissing die 20 jaar na de legalisering van het homohuwelijk in Nederland (het eerste land ter wereld) is genomen.

ikAls hij/zij wil trouwen met een partner van hetzelfde geslachtik

ikDe regering vindt dus niet dat een erfgenaam openlijk afstand moet doen van de troon of dat de koning met een seksuele partner wil trouwen.De minister-president legde dat ook uit in deze toespraak.

De erfgenaam van de Nederlandse kroon heeft twee zussen: Alexia (geboren 2005) en Ariane (geboren 2007), de dochter van de huidige koning en zijn vrouw, koningin Maxima.

>> Zie ook: Megan Markle zal niet blij zijn: dit kostbare juweel van Lady D gaat onder de neus van haar dochter Lily!

READ  Israël-Gaza: Een minuut stilte vóór Nederland