Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland is een vrachtwagen op mensen ingereden, zes doden en zeven gewonden

In Nederland is een vrachtwagen op mensen ingereden, zes doden en zeven gewonden

Volgens een rapport dat zondag door de Nederlandse politie is vrijgegeven, zijn op zaterdag 26 augustus zes mensen omgekomen toen een vrachtwagen inreed op restaurants in de buurt van Rotterdam.

Volgens politiewoordvoerder Mirjam Boers zijn er nog zeven gewonden gevallen. Drie vrouwen van 28, 32 en 75 jaar en drie mannen van 41, 50 en 62 uit de omgeving zijn overleden. Van de 7 gewonden wordt er één in kritieke toestand in het ziekenhuis behandeld.

Het ongeval vond zaterdagavond plaats, toen een vrachtwagen om nog onbekende redenen een smalle weg verliet in het dorp Nieuwe-Beijerland, dertig kilometer ten zuiden van Rotterdam. “Deed mee aan een buurtbarbecue”Volgens de Rotterdamse politie.

“Alle weergaven zijn geopend”

“We zijn nog aan het onderzoeken wat er is gebeurd”Ook m.mij Boeren. Voorlopig houden we alle scenario’s open.”, voegde ze eraan toe. Foto’s genomen na de tragedie identificeerden de vrachtwagen als behorend tot het Spaanse El Mosca.

De in Spanje geregistreerde vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Hij werd gearresteerd en opgesloten “Voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval en het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel”Volgens het politierapport. ‘Zijn rol bij het ongeval wordt onderzocht’, zoals vermeld in het persbericht. Hij deed het niet “Niet onder invloed van alcohol”, genoemd Mmij Boeren. De politie heeft een beroep gedaan op de getuigen om te benadrukken dat“Veel aanwezig vanwege de buurtbarbecue.” Tijdens het ongeval.

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zeiden tegen elkaar “Geschokt en ontroerd door het gruwelijke ongeval”. “De getroffen families zijn in onze gedachten en we wensen de gewonden de kracht om het best mogelijke herstel te maken.”, zeiden ze in een officieel bericht. Ook minister-president Mark Rutte betuigde zijn medeleven.

READ  Wereldwijd -2022. België bevestigt, Nederland is hoger dan Turkije

De wereld met AFP