Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland heerst angst voor ongeremde islamofobie na de overwinning van extreemrechts

In Nederland heerst angst voor ongeremde islamofobie na de overwinning van extreemrechts

De cookies en soortgelijke technologieën die wij bij Mediapart gebruiken zijn van verschillende typen en stellen ons in staat verschillende doeleinden na te streven.

Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de Site en Mobiele Applicatie (u kunt ze niet weigeren). Anderen zijn optioneel, maar dienen om uw ervaring als lezer te vergemakkelijken en MediaPart op een specifieke manier te ondersteunen. U kunt ze hieronder weigeren of accepteren, afhankelijk van het doel ervan.

Gaat u ermee akkoord dat Mediapart cookies of soortgelijke technologieën gebruikt voor de volgende doeleinden?

In elke categorie kunt u uw keuze maken door de schakelknop te activeren of te deactiveren.

Vereist voor gebruik
Site of applicatie

Abonnees verbinden, anonieme bezoekers meten, pushmeldingen versturen, downtime monitoren, onze diensten onder de aandacht brengen: deze tools zijn nodig om de werking van onze diensten en de goede werking ervan te monitoren.

Met deze tools kunnen we verkeersstatistieken voor sites en mobiele apps verzamelen, het gebruik begrijpen, potentiële problemen opsporen en de ergonomie van onze producten verbeteren.

Mediapart heeft geen advertenties. Maar we promoten onze inhoud en diensten op andere platforms en sociale netwerken. Om dit te doen, gebruiken we technologieën die door bepaalde adverteerders beschikbaar worden gesteld.