Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“In Nederland hebben we de pensioenleeftijd zonder veel ophef verhoogd”

“In Nederland hebben we de pensioenleeftijd zonder veel ophef verhoogd”

Gast van Vision Forum georganiseerd door donderdag Weer En MKBJab van Dam sprak samen met Groupe Mutuel over de belangrijkste succesfactoren van het Bataafse pensioenstelsel. Het behoort regelmatig tot de top drie van de wereld. Editie 2021 Mercer’s jaarverslag over pensioenstelsels over de hele wereld Het bevestigde de 2e plaats in de vastgestelde ranglijst volgens de drie criteria efficiëntie, betrouwbaarheid en integriteit. Zwitserland staat op de 11e plaats. Voor de investeringsdirecteur van PPGM, het op één na grootste pensioenfonds van Nederland, met circa 250 miljard euro beheerd vermogen en 4,4 miljoen polishouders, zijn de concentratie van fondsen, de professionaliteit van Case’s advies en de onafhankelijkheid van het vermogensbeheer de middelen. volgen.

Le Temps: Hoe verschilt het Nederlandse pensioen van Zwitserland?

Interesse in dit artikel?

Mis niets van onze dagelijkse inhoud – schrijf u nu in 9.-CHF Eerste maand om toegang te krijgen tot al onze artikelen, bestanden en analyses.

Bekijk de aanbiedingen

Goede redenen om je te abonneren op Le Temps:

  • Bekijk alle onbeperkte inhoud op de site en mobiele app

  • Toegang tot de papieren versie in digitale versie vóór 7u.

  • Profiteer van exclusieve aanbiedingen voorbehouden aan abonnees

  • Toegang tot de archieven

READ  In Nederland staat de rechterzijde van Geert Wilders voor een normalisatieproef