Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Landes boycotte rapper Soso Maness zijn concert om een ​​jonge vrouw te verdedigen die was gemolesteerd

Tijdens zijn deelname aan het You-F-festival in Narosse in de Landes, op 8 oktober, sneed de Marseille-rapper Soso Manes een man die een vrouw aanrandde in het gat. De reeks heeft al op sociale netwerken getourd

De video die op sociale netwerken is geplaatst, veroorzaakt nogal wat opschudding. Afgebeeld is rapper Marseille Soso Manes, 8 oktober in Jij F. Festival, in Narosse, in Landes. Op het podium was de vertaler van “Petrochka” (bijna 90 miljoen views op Youtube) boycotte zijn concert om aan te kondigen aan een festivalganger die een jonge vrouw lastig viel.

“Laat haar met rust. Broeder, ik heb je al eens gezegd, respecteer vrouwen,” zei hij. “Ik zie je al een tijdje. Rustig feesten, oké? Swingend, toegejuicht door het publiek. In slechts een paar uur tijd was de video meer dan 400.000 keer bekeken op sociale netwerken, en de rapper retweette hem zelf.”

zoals onthuld blauw FrankrijkDe scène werd gefilmd door een 17-jarige. Na de scène werd de vrouw aan de kant gelaten, ze was een beetje geschrokken. Ik denk dat de man weg was. Iedereen zei: ‘Haal haar eruit!’ “. We kunnen veel zeggen over deze rapper, maar iedereen waardeerde zijn reactie, hij blijft een mens!”, waardeerde hij.

Suso Manes controversieel op Houma Festival

Voorafgaand aan het You-F-festival was de Marseille-rapper, die een piek heeft gezien sinds het hitcollectief En Bande Organée (evenals een gevangenis voor drugszaken), controversieel vanwege de arrestatie van anti-politie-uitingen. op het Homa-festival. Zijn publiek stemde in met hem in het koor als een slogan die regelmatig te horen was bij demonstraties: “Iedereen, iedereen haat de politie.”

READ  Josephine Draw: Haar moeder, Lawrence Heller, is de ster van de jaren '80

Vervolgens kondigden de burgemeester van Dax (centrum-rechts) Julian Dubois, en de gouverneur van Lands County, Cecil Pigott-Deckiser, aan dat ze niet zouden deelnemen aan het You-F Festival. In een verklaring hekelde de provincie de “extreem negatieve uitspraken van de rapper tegen de politie”, die volgens haar tot “een zeer sterke controverse” leidden. Ondertussen ontketende Julien Dubois een feest dat “de beslissing lijkt te nemen om een ​​rapper te houden die een hekel heeft aan de politie.”