Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Omar Sy tekent contract van hoofdrolspeler en producer bij Netflix

“Door deze meerjarige overeenkomst zal Sy’s productiebedrijf originele films voor Netflix ontwikkelen, met Sy als acteur en uitvoerend producent”, aldus het platform.

Franse ster Omar C, dat een wereldwijde hit werd op Netflix met serieel wolvin Netflix heeft een toonaangevend contract getekend met het Amerikaanse platform om nieuwe films te ontwikkelen waarin de acteur zal spelen, die hij gaat produceren, maakte Netflix dinsdag bekend.

“Netflix is ​​een meerjarig filmcontract aangegaan met stand-upcomedian en acteur Omar Sy. Door deze deal zal Sy’s productiebedrijf, gevestigd in Parijs en Los Angeles, originele films voor Netflix ontwikkelen, met Sy als acteur en uitvoerend producent.”Dat meldt de Amerikaanse reus in een persbericht.

Het persbericht citeerde Omar Sy in zichzelf: “Erg blij dat ik de kans krijg om zijn relatie voort te zetten” met Netflix en “We kijken uit naar deze volgende stap in hun gezamenlijke avontuur.”

Tientallen miljoenen abonnees

Al internationaal en in de VS bekend sinds het succes van de film onaanraakbaren (2011), Omar Si was de held van het jaar 2021 van de serie wolvin, De eerste Franse overwinning op Netflix, dat tientallen miljoenen abonnees over de hele wereld veroverde. Half september verscheen de 43-jarige superster volgens het tijdschrift als enige Fransman in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Amerikaanse tijd.

READ  Camille Santoro (Big Families: Life in XXL) is gefrustreerd over het begin van het schooljaar dat niet gepland leek: 'I got smacked'