Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat durft hij tegen een andere vrouw te zeggen… in het bijzijn van Marion Cotillard!

Het is nu meer dan tien jaar geleden dat Marion Cotillard en Guillaume Canett de perfecte liefde spinden. Liefhebbers op het podium zoals in het leven, de twee acteurs zijn ook de ouders van twee kinderen, Marcel en Louise. Hun liefdesverhaal begon echter nogal slecht…

“Kids Games” werd dinsdag 12 oktober uitgezonden op M6. Een film waarin Marion Cotillard en Guillaume Canet liefde zoeken en elkaar pijn doen. Een ontroerende speelfilm waardoor ze verliefd op elkaar werden zonder het zelf te beseffen. Maar op dat moment, bij de volledige promotie van de film, schaamden de twee acteurs zich voor wat journalisten vroegen. Guillaume Canet en groepsgenoot Thierry Ardisson waren in 2003 uitgenodigd en werden ook in hun eigen wedstrijd meegesleept met een “Cap ou pas cap” livestream.

“Wil je Marion accepteren?“Toen ontsloeg hij de presentator. Een uitdaging die de acteur meteen afwees”,Zeker onmogelijk.” En niet voor niets had Guillaume Canet in 2003 een affaire met Diane Kruger “Om verschillende redenen. Ten eerste is het omdat ik een acteur ben, dus ik doe het in een film. De tweede reden is dat ik een liefje en een minnaar heb die ik niet mag en die ik goed zal begrijpenDat is een reden waarom de Fransen vandaag glimlachen, aangezien ze nu allebei een filmsterduo zijn.

Maar… Helaas wist Guillaume Kanye het nog niet. Daarom verklaarde de laatste voor de camera’s van de show en voor Marion Cotillard haar liefde voor Diane Kruger “Ik hou van je, Piconi.. Leuk woordje dat Marion Cotillard al vergeten was!

READ  Prins William 'woedend' over koning Charles III en onthult een beslissing die niet is aangenomen

Zie ook: