Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matthew Delormo balanceert het “afschuwelijke” gedrag van een beroemde Amerikaanse zanger

Matteo Delormo Hij laat nooit een kans voorbij gaan om levendige verhalen te onthullen over de sterren die hij tijdens zijn televisiecarrière heeft ontmoet. Na supermodellen Kate Moss en Leonardo DiCaprio werd de 44-jarige blondine onthuld op de set Raak mijn tv niet aan Hij ontmoette een zeer beroemde Amerikaanse zanger toen hij introduceerde ster Academie In 2012. “Tijdens de repetities was hij irritant. Hij zorgde ervoor dat iedereen naar buiten kwam, zelfs mij, terwijl ik de gastheer was! Maar is hij gek of wat?!”, ontsloeg de schrijver, die uitlegde dat hij zich op 13 oktober een beetje ziek voelde. “Je kunt een groot artiest zijn en geliefd worden”Hij zei, blijkbaar erg geïrriteerd over zijn speciale gast, niemand minder dan… Bruno Mars!

Maar dit is niet de enige slechte herinnering die Matteo Delormo voor zijn vertaler heeft bewaard Granaat. Cyril Hanoun en zijn historici deelden zelfs hun verwende avonturen. De hele groep is daarheen verhuisd met een klein toiletverhaal. Dit is hoe de vorige gastheer van heel goed Hij vertelde over een zeer gênant moment dat hij had met Bruno Mars.

“Ik had een hele grote kleedkamer en die was om de hoek. En we hadden een gedeeld toilet. Het gaat het toilet in en uit en er is een infectie. Dat heb ik nog nooit eerder gezien.”Hij zei tegen zijn collega’s lachen. “Hij kwam daarna naast me zingen, ik zie niet meer de zanger maar degene die een puppy een kwartiertje veroordeelde!

Toen vroeg Cyril Hanouna hem of hij echt de kunstenaar was. “De deur ging open: ik zag een kleine man met zuurkool… Ik schaamde me en ik weet niet wat hij had… Was hij nerveus om me te zien?”Matteo Delormo grapte.

READ  Lori Loughlin, slachtoffer van een dievenbende: ze heeft meer dan een miljoen dollar verloren!