Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Japan: het eindeloze wachten op een buitenaards antwoord op een bericht uit 1983

In Japan: het eindeloze wachten op een buitenaards antwoord op een bericht uit 1983

Sommigen wachten op telefoontjes van hun dierbaren of kameraden. Anderen verlangen ernaar een bericht van buitenaardse wezens te ontvangen. En in Japan zette een team van astronomen een zwaar logistiek systeem in om een ​​mogelijk buitenaards signaal op te vangen. Dit interessante artikel is op dinsdag 22 augustus 2023 gepubliceerd in de American Weekly Nieuwsweek.

In augustus 1983 hadden twee lichtelijk dronken Japanse astronomen het slimme idee om met behulp van een telescoop een boodschap uit te zenden die bezaaid was met dertien cijfers, die getuigden van de ontwikkeling van het leven op aarde, de stand van de kennis in het zonnestelsel, en een merkwaardige zinsnede : “Hallo, is er iemand?”. Het radiosignaal werd naar de Flying Star gestuurd, een ster die zich op 16,7 lichtjaar van de aarde bevindt.

⋙ Om de Krimbrug te beschermen laat Rusland zijn schepen zinken

Radiotelescoop met een diameter van 64 meter

Het duurde twintig jaar, zo meldt Gizmodo, om te bewijzen dat Masaaki Morimoto en Hisashi Hirabayashi ook maar een klein beetje alcoholische dranken hadden misbruikt. Maar bijna vier decennia na deze vreemde boodschap begonnen de opvolgers ervan een reactie op te vangen van potentiële buitenaardse wezens op het ontvangstpunt.

⋙ Zeepokken van schaaldieren kunnen eindelijk helpen bij het lokaliseren van vlucht MH370

Op de foto’s, op de foto’s Prachtige beelden gemaakt door de James Webb Space Telescope

Sinds 22 augustus heeft een team van de Hyogo Universiteit in Zuid-Japan een 64-meter radiotelescoop geplaatst in Saku City, in de prefectuur Nagano. Wetenschappers schatten dat 22 augustus de meest waarschijnlijke dag is om enig signaal te ontvangen. Missend. In dit land dat wordt gekenmerkt door nucleaire schade, speelt sciencefiction een prominente rol in de cultuur.

READ  Bye Bye Crew Dragon: SpaceX heeft zijn bemande capsules stopgezet

UFO-dorp.

Sommige dorpen hebben zelfs gebruik gemaakt van deze belangstelling voor buitenaards leven om winstgevend toerisme te ontwikkelen. Leno, een klein stadje met 5.000 inwoners gelegen in het DATE-district van Fukushima, was het toneel van bijna 500 waarnemingen van vreemde voorwerpen in één jaar tijd, meldde de Belgische omroep in mei. Radio en televisie van de Franse Gemeenschap (RTPF). Er zijn buitenaardse beelden, schepen en zelfs een museum gewijd aan UFO-wetenschap in dit kleine stadje.

Over hetzelfde onderwerp:

⋙ Prachtige buitenaardse replica “Voyager Golden Record” wordt geveild

⋙ Wetenschappers creëren een revolutionair ‘signaalfilter’ in de zoektocht naar buitenaards leven

⋙ De James Webb-telescoop ontdekt een buitenaards molecuul “essentieel voor het ontstaan ​​van leven”