Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In januari werd meer dan € 9 miljard gestort, een record in 14 jaar

Pet A en LDDS profiteren van hogere prijzen. Samen haalden ze in januari 11,22 miljard euro op.

door
Vladimir Garcín Persson

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Deze deposito’s overtreffen de niveaus die de afgelopen jaren zijn waargenomen, ook tijdens de Covid-19-pandemie, toen de consumptie toch werd beperkt. Adobe Stock.

De verhoging van de gereguleerde spaarrente trok de Fransen aan, die flink bijdroegen aan hun spaarrekeningen. Volgens gegevens van de Caisse des dépôts, die dinsdag werden gedeeld, bedroeg de netto-inning van Livret A in januari 9,27 miljard euro. Een niveau dat sinds 2009, bijna vijftien jaar geleden, niet meer is gezien.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Dezelfde notitie op de brochure voor duurzame en eengemaakte ontwikkeling, die in januari 1,95 miljard euro opbracht, vervolgt Caisse des dépôts. Nogmaals, deze deposito’s overtreffen de niveaus die de afgelopen jaren zijn waargenomen, ook tijdens de Covid-19-pandemie, toen de consumptie toch werd beperkt.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Als de Fransen gewoonlijk de neiging hebben om in januari van dit jaar opzij te stappen, profiteert de oogst vooral van de renteverhoging waartoe de uitvoerende macht in overleg met de Bank of France heeft besloten, terwijl de inflatie aan de spaargelden van de Fransen knaagt. half januari, Livret A: Tarief stijgt op 1 februari naar 3%, hoogste niveau sinds 2009, kondigt Bruno Le Maire aan, vanaf februari. Reclame die gezinnen er uiteraard toe aanzette om deze brochures opzij te leggen.

Meer informatie volgt…

READ  BNP Paribas heeft zijn Amerikaanse bank, Bank of the West, verkocht voor meer dan $ 16 miljard