Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een startup heeft een kit gemaakt om zijn auto eenvoudig om te bouwen tot een volledig uitgeruste pick-up

Een startup heeft een kit gemaakt om zijn auto eenvoudig om te bouwen tot een volledig uitgeruste pick-up

  • Een startup in Angers heeft zojuist een innovatieve oplossing gelanceerd om grote auto’s, bestelwagens of nutsbedrijven eenvoudig om te bouwen tot uitgeruste bestelwagens.
  • Na het doorgeven van “Who Wants to Be My Partner?”, werkt ze nu aan de versie van “The City”, die “binnenkort” zal verschijnen.

Klap gewoon de rugleuning neer, volg de montage-instructies en laten we op avontuur gaan. naar Angers, een startup die net een innovatieve oplossing heeft gelanceerd om grote auto’s, bestelwagens of bedrijfsvoertuigen eenvoudig om te bouwen tot volledig uitgeruste bestelwagens. Slapen voor twee, verschuifbare opbergruimte (vooral om een ​​accu, kooktoestel of waterreserve mee te nemen), klaptafeltje… Elke uitneembare houten set weegt slechts 50 kg en biedt het absolute minimum voor een vakantie met de auto. Je kunt er slapen, daar schuilen, daar eten Chow ChowSurfen is gek op fanlive. Het is meer dan genoeg om de natuur en het wonder te ontdekken. U hoeft niet te investeren in een pick-uptruck, die vaak duur en over-uitgerust is. Zeker als je weet dat het gemiddeld maar zo’n dertig dagen per jaar gebruikt wordt. »

Het is door rond te reizen Noorwegen Met zijn vrouw en zoon, “in een zo beknopt ingerichte stationwagen”, dat de veertiger, milieuactivist, zijn idee begon te rijpen. Acht jaar later geeft hij zijn baan als aquariaan op om zich op te sluiten in zijn garage, gewapend met een numeriek gestuurde freesmachine en volop motivatie. “De specificatie was erg strak”, herinnert de persoon zich die tot timmerman moest worden opgeleid. “Ik wilde iets lichts, zoals een grote puzzel, die je in vijf minuten zonder gereedschap kon opzetten en weer afbreken. Het was ook belangrijk om werken met lokale houtsoorten.Uiteindelijk koos ik voor populier Pays de la Loire. »

READ  Vincent Strobel benoemd tot algemeen directeur van Anssi

Een geweldige clip in “Who Wants to Be My Partner?”

Voor ongeveer € 3.000 belooft Tchao Tchao de mogelijkheid om op dit moment meer dan honderd compatibele SUV- en bestelwagenmodellen uit te rusten. Als het jonge bedrijf, dat nog maar een paar maanden geleden is gelanceerd, slechts honderd sets heeft verkocht, heeft het de beroemde investeerders Eric Larchivec en Jean-Pierre Nader al overtuigd, terwijl ze doorgaan m 6 in “Wie wil mijn partner zijn?”, eind januari. “Ik had net mijn studio verlaten toen de producer van de show me belde voor een fotoshoot in september, en Julien Bocholt glimlachte. De week daarop begonnen we te werken met investeerders, die allebei erg responsief waren. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt keuze: een van hen helpt me met het fabricagegedeelte, de andere is voor het distributienetwerk dat ik aan het opzetten ben in garages in heel Frankrijk en autoverhuurbedrijven. »

Het bedrijf, dat naar een groter pand is verhuisd en twee mensen in dienst heeft, werkt nu aan een versie voor stadsauto’s, van het type Clio of 208, met een bed van 1,75 meter, wat dus meer aan te raden is voor alleenstaanden (niet zozeer ). groot). In afwachting van deze nieuwe collectie, die “binnenkort” zou moeten verschijnen, ontvangt Julien Bucco graag nieuws van zijn eerste gebruikers, “zowel veel jonge gepensioneerden als jonge koppels”. “Met de groep gaan sommigen 10 kilometer van huis om een ​​ervaring in het bos te beleven. Technisch gezien kunnen we zo ver gaan als deze klanten die binnenkort vertrekken tijdens een zes maanden durende rondreis door deEuropazegt de oprichter. Het doel is om een ​​hele samenleving te creëren, ambassadeurs die de waarden van het minimalisme verdedigen. Hoe minder ruimte we hebben, hoe minder onnodige spullen we opbergen! »

READ  Percy verwacht lagere uitgaven en meer dynamische groei