Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In het aangezicht van de procureur-generaal van New York heeft Trump volgens de Amerikaanse pers meer dan 400 keer een beroep gedaan op zijn recht om niet te reageren.

De 45e president van de Verenigde Staten zweeg tijdens de verhooruren tijdens de hoorzittingWoensdag.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

De man is geduldig. Donald Trump heeft meer dan 440 keer ingeroepen Zijn recht om te zwijgen en geen vragen te beantwoorden tijdens de hoorzitting onder ede voor de procureur-generaal van New York (VS) op woensdag, meldden Amerikaanse media donderdag 11 augustus.. De voormalige president van de Verenigde Staten is ondervraagd zes Horloges als onderdeel van een civiel onderzoek dat in 2019 is gestart. Het gaat om vermoedens van financiële en fiscale fraude binnen de familiegroep Trump Organization.

>> Zoek Donald Trump: We vatten de juridische acties tegen de voormalige Amerikaanse president samen

Donald Trump is hiervoor al 440 keer gedagvaard vijfde amendement op de grondwet van de Verenigde Staten, elke tegenstander toestaan ​​niet tegen zichzelf te getuigen, Meld het Washington Post. De bron is onbekend, gezien het geheim van de zitting na de eedaflegging. Volgens een van de advocaten van Donald Trump, Ron Fichte, geciteerd door NBC, was de enige reactie die zijn cliënt gaf zijn naam te noemen.

In contact met AFP hebben noch de gerechtelijke diensten, noch de advocaten van Donald Trump nog gereageerd. Laetitia James, de gekozen procureur-generaal van de Democratische Partij, bevestigde dit in een zeer korte verklaring nadat ze de zakenman persoonlijk had ontmoet, en benadrukte dat ze ‘Hij zal dat blijven doen’ Omdat “Niemand staat boven de wet” in de Verenigde Staten van Amerika.

READ  Vers une « guerre hybrid » ? Een l'Est, les ingrédients d'une cyberguerre déjà réunis