Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rechtse coalitie leidt stemintenties bij parlementsverkiezingen

Dus voor het eerst kon een vrouw de Italiaanse regering leiden. Alberto Bezzoli / Agence France-Presse

De conservatieve Fratelli d’Italia line-up, geleid door Giorgia Meloni, presteerde beter dan de centrumlinkse Democratische Partij in de opiniepeilingen.

Alle componenten van de terugkeer van het Italiaanse recht aan de macht zijn aanwezig. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen juni hebben de lokale allianties die zijn gevormd tussen de drie componenten – Fratelli d’Italia, League en Forza Italia – al een sterke impuls gekregen.

Zes weken voor de vervroegde parlementsverkiezingen kondigden peilingen een grote overwinning aan voor de rechtse coalitie, die 45 tot 46% van de stemintenties in de peilingen had. Met dit resultaat zou rechts volgens het Italiaanse gemengde stemsysteem een ​​comfortabele meerderheid van zetels in de Kamer van Afgevaardigden kunnen behalen (meer dan 60%).

In detail zou de partij van Georgia Meloni, Fratelli d’Italia (FDI), als eerste kunnen eindigen met 23-24% van de stemmen, voor de centrumlinkse Democratische partij. De League van Matteo Salvini zou bijna 14% van de stemmen kunnen krijgen, terwijl de onvermoeibare Forza Italia van de onvermoeibare Berlusconi ongeveer 9% zou kunnen krijgen.

zie ook De Italiaanse extreemrechtse leider Giorgia Meloni zegt: “Fascisme is geschiedenis.”

Een vrouw kan dus voor het eerst de Italiaanse regering leiden omdat, volgens de voorwaarden van de coalitie van rechtse partijen, de eerste van de geallieerde formaties de post van premier zal krijgen. Zo is de levendige leider Giorgia Meloni van de conservatieve Fratelli d’Italia-partij de geprefereerde kandidaat om op 45-jarige leeftijd het volgende regeringshoofd te worden. Tijdens de parlementsverkiezingen van 2018 overschreed de buitenlandse directe investering de 4% stemmen.

“Ik ben een Christen”

Binnen tien jaar was ze in staat om in haar naam de wrok en aspiraties van de Italianen te verzamelen aan het einde van hun teleurgestelde hoop, die hij overwon “dicteertVan Brussel, de hoge kosten van levensonderhoud, de doodlopende toekomst van hun kinderen. Het belichaamt nu een zekere neiging tot desintegratie, omdat het heeft geweigerd deel te nemen aan eerdere coalitieregeringen, in tegenstelling tot protest- en antiregimepartijen zoals de Vijfsterrenbeweging of de Liga.

haar motto? “God, vaderland, familie“. Zijn prioriteiten? De grenzen sluiten om Italië tegen de torens te beschermen.”islamiseringom opnieuw te onderhandelen over Europese verdragen, zodat Rome de controle over zijn eigen lot terugkrijgt, om te vechtenLHBT-lobby’s” En de “demografische winterHet land met de hoogste levensverwachting in de geïndustrialiseerde wereld na Japan door het geboortecijfer te stimuleren – en tegelijkertijd de naturalisatie te verminderen. “Ik ben Georgië, ik ben een vrouw, ik ben een moeder, ik ben Italiaans, ik ben een christen‘, lanceerde ze haar supporters in 2019 in Rome tijdens een beroemde hete toespraak.

zie ook Italië: Matteo Salvini lanceert een anti-immigratiecampagne op het eiland Lampedusa

Eind 2012 had ze genoeg van de kloven die rechts overspoelden en richtte ze de Fratelli d’Italia op met andere Berlusconi-dissidenten, nog steeds in de oppositie.

READ  Het internationale ruimtestation: de passage van Thomas Pesquet over het eiland Réunion werd op video opgenomen