Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In de video valt Letitia Hallyday uiteen voor archieffoto’s van Johnny

In de video valt Letitia Hallyday uiteen voor archieffoto’s van Johnny

Letitia Hallyday op de set van La Chanson Secret op 1 december 2023. Screenshot van het geheime lied

Op vrijdag 1 december nam de weduwe van de rockzanger deel aan de show “Secret Song”, gepresenteerd door Nikos Aliagas. De kans om nog eens foto’s van haar overleden echtgenoot te zien, allemaal op muziek.

Ze was te gast bij de nieuwe editie van het La Chanson Secret-programma op TF1, dat iemand de kans geeft een van zijn favoriete liedjes te ontdekken, gezongen door zijn naasten. Op vrijdag 1 december ging Laeticia Hallyday in de beroemde stoel op de set zitten om van het stuk te genieten Ik mis jedoor Johnny Hallyday, haar overleden echtgenoot die in 2017 overleed. “Mijn hart klopt zo hard, het is zo indrukwekkend”, zuchtte ze voordat ze de show ontdekte die voor haar was georganiseerd.

Op het podium verschenen foto’s en een video van haar geadopteerde dochters, Jade en Joy, voor haar: “Jij bent de beste moeder ter wereld.” De weduwe van de rockzanger was zichtbaar ontroerd en barstte in tranen uit tijdens een vertoning van een reeks Johnny Hallyday-films, die enkele jaren geleden werden opgenomen. In de beslotenheid van hun leven hoorden we haar zeggen: ‘Ik wilde je vertellen dat je de mooiste vrouw ter wereld bent.’ Tussen het snikken door mompelde Letitia Hallyday als antwoord: ‘Schat, ik mis je zo erg.’

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

“Het was heel sterk”

Verschillende van haar vrienden betraden het podium, haar ‘familie in hart en nieren’, zoals ze ze graag noemt, evenals haar moeder, Françoise Thibault, en Jean-Claude Camus, de historische producer van de tournees van Johnny Hallyday. “Je hebt mij zo geraakt, wat een prachtig cadeau!” ‘De laatste levende vrouw,’ fluisterde ze tegen de vertaler. Reformatorisch. Op sociale netwerken waren veel internetgebruikers enthousiast over de meest “ontroerende” reeks. “Het was heel emotioneel”; “Ik stond op het punt om tranen te vergieten nu”, kunnen we lezen op de voormalige X-Twitter. Eén gebruiker voegde toe: “Heel aardige groeten. Even een minpuntje aan de songkeuze: geweldig maar heel verdrietig. In feite wezen andere internetgebruikers niettemin op de nogal zielige en betraande vertoning. “Het is ziek dat we dit soort mensen gebruiken”, schreef iemand.

READ  Prins William 'tussen verdriet en woede': familieleden beïnvloeden zijn relatie met broer Harry