Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adeline Tonioti huilt, Michael Goldman boegeroep en Pierre’s optreden op Star Academy is verdeeld in twee delen

Adeline Tonioti huilt, Michael Goldman boegeroep en Pierre’s optreden op Star Academy is verdeeld in twee delen

Aanstaande zaterdag 2 december zond TF1 de vijfde bonus uit van Sterrenacademie 2023. Onlangs kreeg Pierre de kans om zijn eerste solonummer uit te brengen Liefdeslied Door Edith Piaf Haar optreden verdeelde leraren.

De rest staat onder deze advertentie

Nieuwe vocale uitvoering van Pierre. Op zaterdag 2 december ontdekken TF1-kijkers de vijfde bonus voor Sterrenacademie 2023. Maar voordat bekend is wie het avontuur zal verlaten, Gabriel, Candice of Victorine, treden de academici op het podium op, begeleid door een 40-koppig Philharmonisch Orkest. Als sommige mensen de kans hadden om met grote sterren als Shimin Badi, Mika of Suleiman te zingen, had Pierre het recht om solo te zingen op het beroemde lied. Liefdeslied Door Edith Piaf.

Invloedrijke interpretatie

Het is duidelijk dat de passie aanwezig is voor deze uitzonderlijke beloning. Nadat Lenny tot haar verrassing haar grootvader op het podium aantrof, was het Pierre die Adeline Tonioti tot tranen toe bracht. De jonge academicus had grote invloed op zijn leraar met zijn interpretatie van de hoofdtitel van Edith Piaf. Aan het einde van de show verscheen Adeline Toniutti met tranen die over haar wangen stroomden en zag er erg trots uit op Pierre. “Ik barstte toch in tranen uit…goddelijke tranen. Ik weet het niet, dit orkest, ik heb de indruk dat we ergens anders waren, Piaf was daar, hij was daar Johnny HallydayIk weet het niet“, merkte ze op. Maar dat is niet de mening van de hele faculteit; directeur Michael Goldman was eigenlijk niet op dezelfde manier onder de indruk van Pierre’s interpretatie.

Michael Goldman werd uitgejouwd door het publiek

Toen Nikos Aliagas vroeg wat hij van Pierre’s optreden vond, zei hij de regisseur van de film ster Academie Hij werd niet zo gewaardeerd als zijn collega. “Het is altijd minstens een 8/10, en het is waar dat in een nummer als dit, om heel eerlijk en heel eerlijk te zijn, misschien een klein deel van de door liefde verscheurde man ontbreekt, wat ik heb gemist. Maar kan dat? Heb je dat gedaan toen je jong was?”“, kondigt Michael Goldman aan. Met dat laatste was het aanwezige publiek het duidelijk niet eens. De regisseur werd luid uitgejouwd en Nikos besloot iets te zeggen om hem te verdedigen. “Maar vrienden, nee.”Ohhh“Hij gaf zijn standpunt. Hij is de regisseur.”“, zei hij tegen de kijkers.