Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

in de buurt van Toulouse.  De “keuken” in dit winkelcentrum is geïsoleerd van een deel van de parkeerplaats

in de buurt van Toulouse. De “keuken” in dit winkelcentrum is geïsoleerd van een deel van de parkeerplaats

Zie mijn nieuws

Het winkelcentrum Labège is sterk beïnvloed door het werk van Tisséo. (© Simon Vermot Desroches / Toulouse News)

Het bedrijfsleven heeft een nieuwe dimensie gekregen in de sector van winkelcentrum Labège 2, en dat is duidelijk te zien Het maakt niet alleen mensen blij. Het moet gezegd worden dat de site op zijn zachtst gezegd indrukwekkend is, met een van de meest gepubliceerde sites plicht De hoofdactiviteit van Lijn tegen of in dit geval hier, B-lijnverlenging.

Indrukwekkende werken voor het winkelcentrum Labège.
Indrukwekkende werken voor het winkelcentrum Labège. (© Simon Vermot Desroches / Toulouse News)

Op de parkeerplaats is de bouwplaats ingericht

Sterker nog, over een paar jaar zelfs meer De Lange Brug van Toulouse Het zal over deze parkeergarage van het winkelcentrum gaan en daar zal het metrostation worden geïnstalleerd. Het wordt dan een compromis Voor handelaars die, zoals we in Palma-Grammont hebben gezien, hiervan zullen kunnen profiteren stroom reizigers die met het openbaar vervoer komt.

Maar in de tussentijd is alles ingewikkeld. Een groot deel van de parkeerplaats is inmiddels geamputeerd. “Gedurende de werkperiode van 5 jaar zal een deel van deze parkeerplaats bezet en/of geneutraliseerd worden en daarmee Niet bruikbaar voor klanten Winkelcentrum Labège 2 en hypermarkt Carrefour uitgelegd Teseo aan het begin van het bedrijf.

Een vriendschappelijk akkoord met Carrefour…

Organisator van openbaar vervoer in Toulouse en Kruispunt Dus besloot ik al heel vroeg om te verwachten en Schadevergoeding in der minne geregeld Commerciële schade aan het Carrefour Hypermarche-complex als gevolg van de oplevering van het derde projectH Aansluiting van de metrolijn en lijn B.

READ  De Europese Centrale Bank stelt voor om de rente te verhogen met 75 punten voor de maand oktober - 28-09-2022 om 11:58

Zo beloofde Tisséo in februari 2022 “als compensatie voor de schade geleden als gevolg van de werkzaamheden” 3,2 miljoen euro. Er werd contact opgenomen met de directie van Carrefour en het winkelcentrum, maar er werd niet gereageerd op verzoeken vanToulouse-nieuwsH.

…en minder mensen voor kleine bedrijven

maar voor WinkelcentrumdealersDat is een ander verhaal. “We voelen zeker dat er minder mensen zijn”, ademt zo’n professional, alvorens verder te gaan: “Dus nu we in augustus zijn, kunnen we niet zeggen: laat het een heel intense tijd voor ons zijn, maar de mensen zullen dat wel doen. niet terugkomen.”.

“minder mensen in het winkelcentrum, Minder verkeer voor de winkels, en dus neemt het aantal mensen in de winkels af”, vatten de handelaars van deze tentoonstelling op hun beurt samen. Voor hem hangt het vooral af van de doorgang, aangezien deze zich in Ingang Vanuit het winkelcentrum is de opmerking onberispelijk: “We zien het dag na dag, en de frequentie neemt af, neemt af…”.

Video’s: Momenteel op Actu

“Heel snel een plek vinden”

“En dat is begrijpelijk”, vervolgt een ander, naast de Carrefour-kassa’s: “Wij parkeren onze auto’s ook op de parkeerplaats en dat is normaal.” Hell express Om een ​​plek te vinden! dat het echte problemen Zodra onze schema’s een beetje uitlopen, dus voor klanten…”

Voor hen, net als voor alle handelaars die te maken krijgen met inkomensverlies als gevolg van zakendoen, Tisséo biedt een compensatie. “In het geval dat er economische schade wordt ontdekt, zet de gemeenschap een minnelijke compensatieregeling op, door middel van snelle, effectieve en ondersteunende steun”, legt de groep uit. A Procedure Dat begint bij de controle van de bestuursrechter. “Dit zijn niet de dingen die mijn baas graag doet”, zegt een medewerker.

READ  In de buurt van Nantes is het gigantische logistieke platformproject van Amazon verlaten

Verbeterd maar bouwplaats tot… 2027!

Ondanks alles is de bereikbaarheid de afgelopen weken verbeterd na een “zeer complexe” periode, waarin het verkeer tussen beperkte richtingen en verkorte rijstroken erg lastig was. “Het is nu gemakkelijker”, bevestigt een handelaar.

Maar tussen dit Ontbrekende ruimte En deze toegangsproblemen, Het is een echte klap voor dit winkelcentrum dat uitsluitend voor auto’s bestemd is, en voor de ligging midden in een economische zone zonder huizen in de buurt, vlak naast de snelweg.

Het publiek zal, paradoxaal genoeg, gevarieerd zijn Aankomst metro…op zijn parkeerplaats!

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.