Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

in de buurt van Toulouse.  De eerste werken zijn aan de gang voor de komst van de metro, tot ongenoegen van de kooplieden

in de buurt van Toulouse. De eerste werken zijn aan de gang voor de komst van de metro, tot ongenoegen van de kooplieden

Een graafmachine bij het winkelcentrum Labège 2, 28 februari 2023. (© Coline Daclin / Nieuws Toulouse)

De grote gravers naast het winkelcentrum Carrefour de Labège zijn moeilijk te missen. filiaal voorbereiding werkt Het begon medio januari 2023 in Arts Street en
Commerce Street, met name om het waternetwerk om te leiden.

Lijn B verlengd tot Labège

Daarmee moet het mogelijk zijn om tot 2027 de fundamenten te leggen voor de pijlers van de toekomstige brug waarop Lijn B van de metro zal rijden.

De bestaande lijn moet inderdaad doortrekken tot aan het winkelcentrum, waarbij een nieuw station ‘National Polytechnic Institute’ wordt aangelegd dat de verbinding zal maken met lijn C.

Zo is de rotonde volledig in aanbouw en is de weg deels versperd, wat soms tot gevolg heeft kleine kurk;.

Sommige sporen zijn afgesloten tijdens werkzaamheden in Lapige, 28 februari 2023.
Sommige sporen zijn afgesloten tijdens werkzaamheden in Lapige, 28 februari 2023. (© Coline Daclin / Nieuws Toulouse)

afgebroken bedrijf

“Donderdag geven we de rotonde vrij”, zei hij. Toulouse Nieuws Een van de medewerkers van het bedrijf Raziel Beck die verantwoordelijk is voor het werk, zei dat het werk “tot eind maart” zou moeten doorgaan.

Tisséo van zijn aandeel in “Info Works” heeft vanaf 16 januari twee weken uitgetrokken voor de werkzaamheden “met uitzondering van klimatologische of technische gevaren”.

“Sinds ze zijn begonnen, hebben we dat al gedaan 20% minder verkeerFlorence Serre, manager van de Gémo-winkel een paar meter verderop, maakt zich zorgen.

Video’s: Momenteel bij Actu

Naast zijn vestiging werden verschillende bedrijven afgebroken om de installatie van de metro mogelijk te maken, waaronder de Action Store en Speedy. Het restaurant “Les Fans de Seoul”, nu leeg, zou moeten verdwijnen.

“Het is niet makkelijk om via zaken naar de winkel te komen en dan wisselt het elke dag. Het loopt snel vast, het is echt niet makkelijk.”

Broeikas FlorenceGémo-winkelmanager in Labège
Bedrijven maken het ingewikkelder om naar bepaalde winkels te gaan.
Bedrijven maken het ingewikkelder om naar bepaalde winkels te gaan. (© Coline Daclin / Nieuws Toulouse)

Aanwezigheid daalde “van 30 naar 40%”

Bij Cybertek, vlakbij het winkelcentrum, vertelt manager Thibaut Anglade over A.J Aanwezigheidsdaling “van 30 naar 40%”. “We houden ervan als de wegen worden afgesloten”, grapt hij.

“Het was slecht bewegwijzerd, mensen kunnen naar Carrefour lopen om bij ons te komen, maar niemand weet het. Vooral op zaterdag komen er veel minder mensen uit het winkelcentrum. Maar voorlopig klagen we niet.”

Tibot EngelandWinkelmanager Cybertek in Labège

Er blijken echter nog steeds klanten te zijn voor het winkelcentrum, waarvan het parkeerterrein op dinsdag 28 februari om 12.00 uur vol stond. Jean-Pierre en Cathy, twee gepensioneerden die met de bus op pad gaan, zijn nog steeds erg positief.

READ  Sociale netwerken: De Europese Commissie beschuldigt Meta (Facebook) van misbruik op de Marktplaats

“Files, die duren niet lang, niets in de buurt van de ring”, verzekert Jean-Pierre. “En dan voor de metro, het zal het gemakkelijker maken om naar de plaats te komen en mensen aan te trekken!” bevestigt zijn vrouw Kathy met een glimlach.

Volg al het nieuws van je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.