Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We zijn in een lange inflatiecyclus terechtgekomen”, zegt Michel-Edouard Leclerc

Geplaatst op zondag 5 maart 2023 om 21:09 uur

“De samenleving heeft geprofiteerd van de Covid-crisis om een ​​economisch model te herdefiniëren dat gezonder, efficiënter is vanuit het oogpunt van het milieu, soevereiner vanuit het oogpunt van bevoorrading, en deze nieuwe economie zal meer kosten om te produceren”, meldt de analyse van de voorzitter van het Strategisch Comité van de E. Leclerc Centers, Michel-Edouard Leclerc Deze zondag 5 maart BFM-tv.

Volgens het hoofd van het strategisch comité van de centra, E.

Leclerc, Michel Edward Leclerc, We zijn in een langdurige cyclus van inflatie terechtgekomen. profeteren op antenne BFM-tv Deze zondag 5 maart. En terecht: “Het bedrijf heeft van de Covid-crisis geprofiteerd om Herdefiniëren van een gezonder economisch model, Deugdzamer vanuit het oogpunt van het milieu, soevereiner vanuit het oogpunt van bevoorrading. Deze nieuwe economie zal kost meer om te produceren. We gaan een periode in, over tien jaar, waarin het kopen van een auto, zelfs een elektrische, noodzakelijkerwijs meer zal kosten”, analyseerde de distributeur.

“We gaan verkopen meer deugdzame producten, Misschien biologisch, veganistisch, dat is waar we in het spel komen. Er zal echter inflatie zijn zou legitiemer zijn, Het zal geen speculatie zijn. Maar wanneer alles duurder is om te produceren, moet het hier toegankelijker worden gemaakt”, legt Michel-Edouard Leclerc uit.

Wat de prijsstijging betreft, sprak hij ook over het anti-inflatiemandje, terwijl het lijkt alsof de regering dat heeft gedaan Verlaten van het ‘Unified Cart Project’ En gemeenschappelijk voor alle merken”, meldde minister van Kleine en Middelgrote Ondernemingen Olivia Gregoire in december. Olivia Gregoire en Bruno Le Maire hadden dit idee. Vanuit het oogpunt van Leclerc denken we dat dit onze kegel van activiteit verlaagt. (…) Als alles toeneemt, moeten we ruzie maken De effectiviteit op een paar producten? vraag.

READ  Man valt twee stewardessen seksueel aan en wordt vastgebonden door passagiers

We staan ​​open voor samenwerking met de overheid.

“Dit mandidee was niet echt een anti-inflatiemand. Als het een anti-inflatiemand was, ik zou erop springen’ bevestigd. “Maar het was een mand waar hij is FNSEA mag niet worden hersteld. En de distributeur vervolgde: als we de marges van sommige bedrijfstakken compenseren, mogen we ze niet breken.

Dan voegen we eraan toe: “We staan ​​open voor samenwerking met de overheid inflatie te bestrijden. Ik kwam op uw programma om te betreuren dat de regering sinds eind 2021 onderhandelt over handel. Zij zouden ons kunnen helpen.” Sinds de inflatie is teruggekeerd naar de hoofden van de Fransen, distributies verdubbeld, Bevroren prijzen, anti-inflatieschild, waarvan het doel is om klanten aan te trekken of te behouden, in het licht van de voedselinflatie die met ongeveer 14,5% over een jaar in februari, Volgens INSEE.