Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In beeld, een onverwachte ontmoeting tussen Bieber en Macron aan de Elysee

De Amerikaanse zanger en zijn vrouw ontmoetten de presidentiële echtgenoot op maandag 21 juni in Parijs. Vertaler vastklampen aan Deze topontmoeting werd vereeuwigd door de officiële fotograaf van de president.

wanneer Justin Beiber knuffel Brigitte Macron : Dit is het verrassende moment vereeuwigd door Soazig de la Moissonnière, de officiële fotograaf van de Franse president, op maandag 21 juni. De 27-jarige zanger is op zijn snelle verzoek al ontvangen op het Elysee ter gelegenheid van het muziekfestival. Hij deelde ook met zijn 179 miljoen abonnees een foto van die topbijeenkomst, waarop ook zijn vrouw Hailey van 24 jaar te zien is.

Video Hailey Baldwin onthult de vreemde reden voor haar verzoening met Justin Bieber

Healy in Parijs

De laatste droeg een bruine LaQuan Smith-jurk die haar getekende buikspieren onthulde, evenals vleeskleurige sandalen, ondertekend door Femme Los Angeles. De kunstenaar koos een zwart pak, een open overhemd en blauw-witte sneakers. Van zijn kant droeg Emmanuel Macron een grijs pak en stropdas, en zijn vrouw, Brigitte, droeg een lange jas en een witte jurk.

Tijdens dit interview zou het Kwartet kwesties aan de orde stellen die verband houden met de jongere generatie. In Parijs werden Justin en Hailey Bieber ook gezien bij de uitgang van de winkel van het straatmodemerk Kith’s, in het 8e arrondissement. Het stel biedt regelmatig een verblijf in de Franse hoofdstad aan, zoals hij in maart deed, terwijl hij een clip voor de zanger aan het filmen was.

De redactie adviseert je

READ  'Ze was niet mooi...': Valerie Damidot heeft plastische chirurgie ondergaan, zegt ze