Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als voorproefje, hier is de trailer die het internet bang maakt!

alleen de naam De Stem Elke SterDroom! Bij het ontdekken van de trailer zijn fans onder de indruk! Het is zwaar!

Alles over The Voice All Stars-editie

Dit jaar vierde de muziekshow Nikos Aliagas zijn 10e verjaardag. Toegegeven, het was door de pandemie niet eenvoudig om de festiviteiten te organiseren. Het huidige gezondheidsprotocol voorkomt bijvoorbeeld dat familie en vrienden van een kandidaat blinde examens bijwonen. Hoe triest, maar gelukkig bestaat videoconferentie! Bovendien is Vianney in de telefoon aangekomen Heel veel geluid. Omdat hij nooit in zijn goudklompjes wil investeren, zet hij een buitengewone prestatie neer als jurylid. Zelfs als dat betekent dat je een van de rode stoelen moet breken! In het geheugen van de fan, bezwaar Ik zag of dacht niet dat dit mogelijk was. Het is echter Florent Bagni die Margie naar de overwinning leidt! Terwijl we dachten dat we achter de schermen gingen om ons voor te bereiden op de kinderversie, TF1 Je hebt zojuist een geweldige trailer gepost! alle sterren stem Jongen!

Ze zijn er allemaal

Capture d’écran (c) The Voice All Stars (c) TF1

Verschijnt in de genereuze video aan de kant van de coaches. Eer de dames en begin met Jennifer of Zazie. Het mannelijke geslacht wordt breed vertegenwoordigd door Patrick Fury, Florent Bagni Of zelfs Mika. Kortom, het zijn gewoon mooie mensen! Het is onmogelijk om alle herinneringen op te sommen die naar boven komen bij het zien van deze gezichten. Maar van de kant van de kandidaten, alle sterren stem Ik ben erin geslaagd om indruk te maken op de beste, alle seizoenen gecombineerd!

READ  Philippe Lacho en Elodie Fontaine: "huwelijksaanzoek" en een tedere blik, een triomfantelijke terugkeer naar de Alpes d'Huez!
Capture d’écran (c) The Voice All Stars (c) TF1

Louis Delort, Olymp, Amy Liana, MP14, om er maar een paar te noemen, is een integraal onderdeel van het project. alle sterren stem. Meer dan ooit wordt aangenomen dat dit type deelnemer genoeg talent heeft om indruk te maken op alle kijkers. In hun tijd schitterden ze immers al dankzij hun toneeloptreden op de set TF1.

Noch voor noch tegen, integendeel?

Schrijvenbezwaar Lees alle reacties op de TF1-trailer. Dit is duidelijk goed nieuws van het jaar voor de Artists Support Committee. Degene die ze door de pandemie niet meer verwachtten of die ze voor een onbereikbare droom hielden. Echter, de productie alle sterren stem Hij lijkt er alles aan te hebben gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Op dit moment weet niemand Aantal stuks Jury vergoeding. En we weten dat er elk jaar hele mooie gaten zijn. Op zijn vroegstbezwaar Ze heeft de informatie, ik beloof dat ze het met je zal delen, beste lezer!

Omdat je altijd mensen nodig hebt om te bekritiseren, evalueert Objeko de haters. Aan de ene kant zijn er mensen die vinden dat de trailer voor alle sterren stem Als twee druppels water voor een touwtje Netflix Geregisseerd door Ryan Murphy zelf. Anderen gaan verder en roepen de waarheid ervan op TF1 Creëer iets nieuws met het oude. Terwijl een vergelijkbare versie net werd gefilmd in Tahiti voor Koh LantaDe vergelijking lijkt duidelijk. Het is echter helemaal niet hetzelfde concept!

READ  Wat zegt ons haar over ons?

Wie zal het laatste woord hebben?

Nu, beste lezer, het is aan u om een ​​beslissing te nemen. In welke gemoedstoestand ben je? Wat vind je van de genoemde verdeling? Wat betreft de juryleden, vertegenwoordigen ze genoeg van de oude seizoenen? het geluid ? We kunnen niet wachten om een ​​kijkje achter de schermen te nemen van dit geweldige avontuur! Blijf ondertussen op de hoogte bezwaar Omdat jij het bent niet correct Niet aan het einde van je verrassingen! Laat ons uw mening achter in een reactie op dit artikel, en we kunnen niet wachten om het te horen. Na de volgende aflevering dan!