Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“In 2024 hebben we niet eens een staat”, zei Donald Trump tijdens een bijeenkomst om de strijd om de tussentijdse verkiezingen te lanceren.

Hij zei dat het “de eerste bijeenkomst van de verkiezingen van 2022” was, de tussentijdse verkiezingen, waar het evenement werd georganiseerd om een ​​Republikeinse kandidaat voor het Congres te steunen.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

Op weg naar 2022… en 2024. Donald Trump lanceerde officieel de Amerikaanse tussentijdse campagne op zaterdag 26 juni, waarbij hij in Ohio de opwindende ontmoetingssfeer vond waar hij van houdt, al gericht op de aanstaande presidentsverkiezingen over drie jaar. Het was “De eerste bijeenkomst van de verkiezingen van 2022”Hij benadrukte in de inleiding dat het evenement werd georganiseerd ter ondersteuning van een Republikeinse kandidaat voor het Congres, die ook een voormalig adviseur van de miljardair is, Max Miller. We gaan naar huis [des représentants]We zullen de Senaat hervatten’ raakte de oud-president.

Donald Trump woonde zijn eerste grote vergadering bij sinds hij vijf maanden geleden het Witte Huis verliet. In een levendige toespraak van anderhalf uur bracht hij zijn gebruikelijke onderwerpen naar voren, waaronder het onderwerp Amerika leiden. “tot haar kwelling” vanwege zijn opvolger. “Joe Biden vernietigt onze natie, recht voor onze ogen. Wie weet wat er in 2024 zal gebeuren, we zullen niet eens een land hebben!”, Hij zei.

Hij herhaalde ook zijn verkiezingsbeschuldigingen “gestolen” door Democraten in 2020. De 75-jarige vastgoedmagnaat heeft de overwinning van Joe Biden niet expliciet erkend. “We hebben de verkiezingen twee keer gewonnen en misschien moeten we die nog een derde keer winnen.”, zei hij.

READ  Sydney, Auckland... EERSTE FOTO'S VAN 2023

Donald Trump steunt Max Miller, die het opneemt tegen de Republikein in het Huis van Afgevaardigden, Anthony Gonzalez. De laatste, die Ohio vertegenwoordigt, was een van de tien Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, van de 211, om te stemmen om Donald Trump te beschuldigen tijdens zijn proces wegens “aanzetten tot rebellie” na de gebeurtenissen in het Capitool van 6 januari. “Anthony Gonzalez is een pseudo-republikein en een schande voor uw land.”Donald Trump daarentegen prees de talenten van Max Miller. ‘Max zal streng zijn tegen immigratie… Hij zal de banen in Ohio beschermen zoals ik deed.’