Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ile-de-France RER A is in augustus gedeeltelijk gesloten

De meest gebruikte lijn van Europa is voor zaken 24 uur per dag gesloten in het westelijke deel van maandag 9 augustus tot en met vrijdag 13 augustus en van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus. De vestigingen in Poissy en Auber worden niet bediend in La DĂ©fense.

Vanaf 26 juni stopt het verkeer op lijn A elke avond vanaf 21.00 uur en elk weekend tussen de stations Auber en Nanterre-Université, evenals in de filialen Cergy en Poissy. Deze procedures eindigen op 29 augustus. Er zijn alternatieve pendelbussen ingezet, maar de doorlooptijden voor deze routes zijn veel langer dan die van de gebruikelijke routes.

Zevende en laatste jaar

In 2015 voerde de RATP een groot programma voor de vernieuwing van spoor en ballast uit, met in de zomer een maand operationeel. Volgens het Parijse transportbedrijf, het gaat over “Laatste jaar van het spoor- en ballastvernieuwingsprogramma in het centrale deel van GEN A, 2015-2021”.

over zeven jaar, «21 [kilomĂštres] Van de reeds gerenoveerde en vervangende sporen 21 toetsen” Tussen Nanterre-PrĂ©fecture en Vincennes. Deze zomer de verbouwingen Over drie kilometer spoor Zeven verwijzingen.

De zomer is ook gesloten Bij RER E-stations.En jij bent terug de RER c. Bouwplaatsen verstoren ook verschillende metrotramlijnen, waaronder treinen 6, 11 en 14.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Transport: ‘Het is niet te laat om de omtrek van de Grand Paris Express te verkleinen’

de wereld

READ  Ninja Air Fryer MAX AF160EU review: de heetste olievrije friteuse