Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ile-de-France keert voor het eerst sinds begin maart terug onder de drempel van 1.000 patiënten op de intensive care

Ile-de-France keert voor het eerst sinds begin maart terug onder de drempel van 1.000 patiënten op de intensive care

De bezettingsgraad voor reanimatiediensten in Ile-de-France is 91%.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

Het aantal patiënten in reanimatiediensten in Ile-de-France daalde op woensdag 26 mei opnieuw onder de drempel van 1.000, aldus de directeur-generaal van het Regionale Gezondheidsagentschap (ARS) in Ile-de-France. Frankrijk. Aurelin Rousseau, Frankrijk Bleu Paris rapport. Dit is de eerste keer dat de regio Ile-de-France dit punt bereikt sinds begin maart.

“Dat is alles, Ile-de-France is gedaald tot onder de drempel van 1.000 Covid + -patiënten in kritieke zorg.”De tweets van Aurélien Rousseau deze dinsdag. “Zoals vaak het geval is, is de voldoening op het hoogtepunt van het lijden dat we hebben doorstaan, de toewijding van ieder van ons en de uitputting van velen.”

Een maand geleden, eind april, bereikte het aantal ziekenhuispatiënten op intensive care-afdelingen in Ile-de-France 1.800. Bovendien is het aantal conventionele ziekenhuisopnames gedaald tot minder dan 2.000. De bezettingsgraad van reanimatiediensten in Ile-de-France bedraagt ​​momenteel 91%.

READ  Een studie waarschuwt dat terugkerende infecties het risico op gezondheidsproblemen verdubbelen