Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik zal mezelf nooit toestaan ​​te worden belasterd, vernederd en bedreigd door een seriemoordenaar” (video)

“Mowazana Your Post” werd gisteren, donderdag 30 oktober geboren, een onvergetelijke confrontatie tussen Eric Naulu en Yacine Belattar. De 60-jarige polemist was volledig uit zijn hengsels toen de komiek hem een ​​’facho’ noemde. “Pas toch op, pauzeer een beetje (…) Waar noem je me facho‘, ergerde Eric Naulo’s vriend. Een woede-uitbarsting vereiste dat beveiliging moest ingrijpen om te voorkomen dat de diffuser fysiek zou wegglijden.

Nadat deze reeks zwaar werd becommentarieerd op sociale netwerken, wilde Cyril Hanoun terugkeren naar deze oppositie door twee helden na elkaar te ontvangen. Aanvankelijk wilde de komiek geen spijt krijgen van zijn opmerkingen. “Ik heb helemaal geen spijt van wat ik heb gezegd. Ik heb een verantwoordelijkheid met hem, het begon niet gisteren. Hij leeft hier al 14 jaar van. Kortom, het is niet iemand die een baan heeft‘, bood hij aan.

Daarna was het een zeer optimistische Eric Naulo die aan tafel sprak. “Vergeef me, maar het is daar een maskerade. Ik geef opnieuw het woord aan Yassine Belattar voor de nieuwe leugens en de nieuwe leugensIk verontschuldig me eerst. Doorgaan:Ik ben gekomen om heel eenvoudige dingen te zeggen. Ik was ontroerd door wat er gisteren gebeurde, het begin van de discussie. Ik ben vastbesloten me iets heel eenvoudigs te herinneren. Dit jaar vierde ik mijn 60e verjaardag. Ik daag iedereen uit om een ​​gezegde of daad te vinden die op fascisme lijktHij verdedigde het. Vastbeslotener dan ooit, besloot Eric Nolio met de volgende uitleg:Ik laat me niet belasteren, beledigen en bedreigen door een seriemoordenaar. Omdat Blatter voor mij een misdadiger is voordat ik een ongrappige humorist was ” uitbarsting.

READ  'Ik verlaat deze show': Jennifer's beproeving na het elimineren van Al.Hy op 'The Voice All Stars'

LT