Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We zaten dagen achter elkaar vast onder de grond”… Melanie Modran vertelt over de barre omstandigheden tijdens het filmen

Melanie Modran is de heldin van de tv-film Moorden in MulhouseAanstaande zaterdag 2 oktober in Frankrijk 3. Een fictief verhaal waarvan het filmen gebruik heeft gemaakt van de complexe weersomstandigheden, wat de sfeer van het verhaal versterkte.

de groep Moorden in…Die binnenkort de tiende verjaardag van France 3 met een verrassing gaat vierenRetour vanaf zaterdag 2 oktober. na de suggestie School van de geheimen van de gendarmerie vorige weekDe zender keert terug naar zijn regionale thrillerfilms. Deze keer richting Mulhouse met scannen dat Melanie Modran en François David Cardonel, Voormalige Koh Lanta-kandidaat die acteur werdIncarnatie van zus en broer. De actrice is de heldin van de France 2-serie Wat een heerlijke zon Onthult achter de schermen van de opnames van Moorden in Mulhouse.

Moorden in MulhouseComplexe fotosessie door weersomstandigheden

Télé-Loisirs: Je personage heeft veel verhitte discussies met haar broer, gespeeld door François David Cardonel. Welke relatie had je in de groep?

Melanie Modran : Zijn broer is echt ondraaglijk, hij steekt overal zijn neus voor op en ze hebben elkaar al jaren niet meer gesproken. Met Francois David CardonelNou, we vonden een nogal dunne broederlijke relatie. We waren aan het rommelen, dit gebeurde en we lachten heel goed. Ook wij stonden verenigd in de kou! We waren allemaal heel licht gekleed, want toen we onze kostuummake-up deden in september 2020, drie weken voor het filmen, dachten we niet dat de temperatuur zo zou dalen. We kwamen terecht in de bergen en in het noordoosten en de temperaturen daalden plotseling terwijl we de scènes buiten aan het filmen waren. We waren ijskoud met kou, wind en sneeuw. Soms was er op de top van de berg zoveel mist dat je het van drie meter afstand niet kon zien. Ik kon de camera’s niet zien en we speelden onze stemmen. We ontmoetten elkaar maar zagen elkaar niet.

READ  De finalisten voor de Goncourt 2022

Is het niet erg moeilijk om in deze omstandigheden te fotograferen?

De laatste tijd heb ik me vooral moeten aanpassen aan het hardlopen in de hitte, wat niet gemakkelijk is met kleren die blijven plakken en make-up die werkt. Daar, in de bittere kou, hadden we moeite met uiten en opwarmen. Maar dat maakt de zaken reëler, zo werd de tv-film opgediend. Dit mistige aspect, met taferelen in de mijnen, draagt ​​bij aan de sfeer. Ik, uit Breton, ontdekte dit gebied dat ik niet kende. Ik ontdekte een sfeer vol krachtige en authentieke dingen. We hebben ook veel samengewerkt met de minderjarigen die meedoen aan alle hits in de tv-film. We brachten tijd met hen door in de mijnen, wat voor mij geen comfortabele plek was omdat we dagenlang ondergronds opgesloten zaten. Twee van hen, Jean en Maurice, vergezelden ons tijdens het filmen. Vertel ons over hun leven onder de grond. Ze praten nog steeds over haar met sterren in hun ogen, met genegenheid en vooral met een glimlach. Ze zijn als broers, en het is ongebruikelijk om te denken dat ze er een paar jaar geleden nog waren, ondergronds.

Zal Melanie Modran een nieuwe foto vrijgeven? Moorden in… ?

Wilt u het politiedossier verder onderzoeken? Met andere tv-films uit de collectie moorden in ?

Ja daar hou ik van! Mijn karakter is luitenant Sandra Bauer, misschien komt ze uit de familie Jack Bauer (lacht)? Ik sta er volledig voor open om deze avonturen voort te zetten. Ik zou graag door dit soort gebieden willen lopen.

READ  'Ze had een ambigue situatie'

Het is totaal anders dan wat je doet Wat een heerlijke zon…

Dat vind ik zo leuk aan deze baan, je kunt er mee reizen. Zonder dat was ik niet naar deze mijn gegaan. Ik vind het geweldig dat je hiermee eerst geografisch kunt reizen en daarna met de mensen die je ontmoet. Elke ontmoeting is een reis, iets dat ons vooruit en groeien doet.

Met je terugkerende personage in Wat een heerlijke zon Heb je soms de behoefte om “anders te kijken” om je niet te vervelen?

Het is erg complementair. Ik heb het geluk dat ik een vast personage heb en parttime aan een serie deelneem. Maar het is ook ideaal om andere avonturen en ontmoetingen te kunnen voeden.