Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik verlaat deze show’: Jennifer’s beproeving na het elimineren van Al.Hy op ‘The Voice All Stars’

Donderbombardementen in de veldslagen van het kruis “The Voice All Stars”. Een van de kandidaten voor dit seizoen, die de vorige beste kanshebbers van de afgelopen 10 jaar tegen elkaar ziet, Al.Hy, 27, verloor de halve finales. Er was een significante verandering in de beroemde test van veldslagen. Voor dit seizoen van “The Voice All Stars”, moesten coaches, nadat ze uit de traditionele duelarena waren doorgebroken, een van hun kandidaten één voor één aanwijzen, zodat ze een talent van een ander team konden uitdagen. Kleine subtiliteit: alleen aanwezige toeschouwers stemmen om de winnaar te kiezen. Het is dus een echt strategiespel op zaterdagavond voor coaches. Welk talent moet je als eerste op het schaakbord aanbieden?

Florent Bagni was de eerste die dit gevecht begon, zijn vriend Micah trotserend en verklaarde “zwaar te beginnen”: Ann Sila. Voor Ecco kreeg ze opnieuw het “schrift op de muur” voor Sam Smith en kwalificeerde zich met meer dan 73% van de stemmen. routinematige procedure. De coach van zeven seizoenen is de grootste winnaar in deze eerste week van kruisgevechten, hij wint al zijn duels en serveert Dominic MagloireManon en Anne Sella in de finale.

Ter voorbereiding kunnen kandidaten tijdens de repetities worden bijgestaan ​​door enkele van de historische titels van het programma, zoals Solomon, Kenji Girac, Camille Lelouch, Mile en Met vriendelijke groet.

In het duel tussen de kandidaten voor het eerste seizoen van Communicatie behaalde Flo Maley 54,4% van de stemmen. Capture TF1

Jennifer, van haar kant, zag haar talenten verdwijnen bij elk gevecht, dus begon ze met Al.Hy, haar absolute lieveling, alle seizoenen samen. De jonge zangeres onthuld in het eerste seizoen Zijn cover van Life on Mars werd echter allemaal goedgekeurd door alle coaches. Maar het tegenovergestelde is Flo Male, van Patrick Fury, die 54,4% van de stemmen won dankzij zijn interpretatie van “Alter Ego” van Jean-Louis Hubert. Jennifer stond versteld. “Ik was geschokt”, wist ik te stotteren voor de resultaten. Voordat ze verder ging, half opschepperig, half sarcastisch: “Ik verlaat deze show, ik ga niet verder…” Toen, nadat ze een beetje bij zinnen was gekomen, sprak ze tot de beul van haar kandidaat: “Ik ben jou. Ik hou van hem, Flo, ik wilde niet zo reageren, maar ik heb een compleet misverstand.”

READ  In Landes boycotte rapper Soso Maness zijn concert om een ​​jonge vrouw te verdedigen die was gemolesteerd

Nikos Aliagas ziet Jennifer erg ontroerd en probeert de coach aan te moedigen, zich herinnerend dat we in “The Voice” “plezier hebben”. “Nee, ik vind het niet leuk!” antwoordde de zangeres droog en met tranen in haar ogen voordat ze Al.Hy eerde en het publiek ontmoette. “Ze heeft een album dat geweldig gaat worden. De vertaler van “My Revolution” nam ook afscheid van Anthony Trace en Augie, die de set in brand staken.

Aan het einde van de show kon Patrick Fiore zowel Antoine als Flo Maley kwalificeren voor het rechte stuk, maar Cassidy verloor. Voor Zazie is de oogst slecht: de excentrieke Demi-Mondaine zet zijn avontuur voort, terwijl Olympian en Yuan Lunai afscheid nemen. in een Mika-teamHet zijn Terrence en Victoria Adamo die de volgende premie bereiken, terwijl Neo’s groep zich bij Ecco voegt in de eliminatierij.