Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik heb veel mensen verwond’: Lea Salama confronteert Jean-Luc Mélenchon en slaat toe

Ontvangen op de show We levenzaterdag 2 oktober 2021, Jean-Luc Melenchon Laurent Ruquier en Hallo hallo. Op de filmset ging het interview met de politicus helaas gepaard met veel spanningen. Want afgelopen 23 september gaf de man die aan het hoofd staat van de La France Insoumise-beweging, de voorkeur aan het debat tegen Eric Zemmour op BFMTV in plaats van de eerste gast in de show te zijn. Elysee 2022Beheerd door Leah Salama en Thomas Soto. Kiezen was een enorme uitdaging voor de gastheer.

Jean-Luc Melenchon, die zich bij de groep had aangesloten, opende snel de vijandelijkheden door de journalist aan te vallen. Toen hem werd gevraagd naar zijn vermogen om links te combineren, gaf de 70-jarige hem de eerste interventie. “De dag dat je een programma hebt waarmee je net zoveel stemmen krijgt als ik bij verkiezingen, zul je me diskwalificeren!Uitgave. Een briefje in afwachting van Leah Salama, die genoot van deze interventie: “Deze, misschien kom ik terug!“.”Leah, vat het niet verkeerd op, ik heb geen slechte bedoelingenToen wees de politicus naar hem. Dit is niet de juiste plek. Maar je hebt veel van de redactie van Frankrijk pijn gedaan 2‘ Toen antwoordde de verslaggever teleurgesteld.

Spanningen verdwenen snel

Na deze prachtige uitwisseling vonden Léa Salama en Jean-Luc Melenchon eindelijk een gemeenschappelijke basis. Daarna stelde de journalist voor dat de openbare dienst nog een debat organiseert waar hij met de president van de republiek kan discussiëren. Een door laatstgenoemde gewenste officiële ontmoeting.

READ  Stefan Henon is niet langer vrijgezel! Ontdek welke actrice uit de serie viel, vertaler Jean-Paul Bohir ...

Na het juichen van de lage waarderingen van het publiek voor het politieke programma van de openbare dienst in Raak mijn tv niet aan, vrijdag 24 september 2021 Jean-Luc Melenchon had al snel spijt van zijn woorden tegen Lea Salameh. “Ik, ik heb niets met hem te maken, ze namen een mooie gevangenis inHij legde het uit aan Cyril Hanouneh.

Dit nieuwe nummer vanWe leven Het werd gevolgd door 814.000 kijkers of 13,2% van het publiek.