Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene uit Monaco verschijnt weer nadat ze van streek was, en de foto’s zullen je verbazen

Charlene van Monaco maakt zich al maanden zorgen over de burgers van het Prinsdom vanwege de ziekte die het vorstendom overspoelt. Na een succesvolle operatie, dan een terugval, brengt de prinses ons eindelijk wat nieuws! Het Objeko-team nodigt je uit om terug te keren naar de vreselijke ziekte die Charlene van Monaco achtervolgt, haar huidige gezondheidstoestand en haar toekomstige projecten.

Charlene de Monaco: Terug naar haar tragische ziekte

Charlene, prinses van Monaco, was het slachtoffer van een vreselijke ziekte. Dit heeft hem nu al meer dan 6 maanden getroffen en we beginnen net tekenen van verbetering in zijn gezondheid te zien.

Het begon allemaal toen Charlene uit Monaco afgelopen mei op officieel bezoek was aan haar geboorteland Zuid-Afrika. De prinses van Monegasque is zeer betrokken bij het voorkomen van stroperij, met name de hoorns van neushoorns. De mooie dame was er ook om haar respect te betuigen aan de Zoeloekoning, die kort daarvoor was overleden.

Daar aangekomen blijkt Charlene uit Monaco een vreselijke oor-, neus- en keelontsteking te hebben. Ze merkt dat ze niet in staat is om terug te keren naar de rots uit angst om haar toestand te zien verslechteren. Ver weg van haar familie en verwanten begon ze te herstellen in Zuid-Afrika.

Zijn situatie verbetert niet, maar hij is er verre van. De prinses verschijnt met een gezwollen gezicht in een video-interview en een zware operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving. Gelukkig gaat alles ook goed GeplandZoals vermeld in een officieel persbericht uit Monaco. Charlene uit Monaco is echter nog steeds zwak, nog steeds niet in staat om te vliegen. Ze zal dus moeten herstellen in Zuid-Afrika. En dit is nog niet voorbij…

READ  3 augustus filmische releases: Bullet Train, Year of the Shark, Gay... - Actus Ciné

moeilijk herstel

Het herstel van Charlene uit Monaco is niet eenvoudig. De prinses was zelfs zo ziek dat de dokters haar adviseerden te rusten en minstens drie maanden onder observatie te blijven. Het probleem is dat zijn herstelperiode al wordt bemoeilijkt door de afwezigheid van zijn jonge gezin.

Prins Albert II en zijn tweeling Jack en Gabriella konden Charlene van Monaco maandenlang niet bezoeken. Dit was enerzijds te wijten aan de bezetting van zijn vorstendom door de koning van Monaco, maar ook aan de gezondheidscrisis van COVID-19 die elke reis tussen Monaco en Zuid-Afrika verhinderde. Gelukkig kon het jonge gezin herenigd worden voor een kort verblijf, wat een glimlach op hun gezicht toverde.

Charlene uit Monaco kwam echter niet over de problemen met betrekking tot KNO-infectie heen. Afgelopen september werd de Prinses van de Rots ziek en moest ze naar het ziekenhuis. Om haar onderdanen geen zorgen te maken, ging ze naar binnen onder een valse naam. Het was niet eens zijn vrijlating, toen zijn toestand eenmaal was… rustig aanWe kennen het einde van het verhaal. Je zou eind oktober naar huis moeten komen, die datum staat nu in de wacht. Het laatste nieuws van de prinses lijkt echter te wijzen op een duidelijke verbetering van haar gezondheid.

Charlene van Monaco brengt eindelijk het nieuws

Heel lang gaf Charlene uit Monaco geen persoonlijk nieuws. Het is het emiraat dat ons over zijn gezondheidstoestand heeft geïnformeerd. De Monegaskische prinses heeft echter zojuist een video en foto op haar Instagram-account geplaatst.

De video belicht haar rol als ambassadeur voor de Chasing Zero Foundation. Dit onderwerp gaat over het vergroten van het publieke bewustzijn van het stropen van neushoornhoorns. Charlene uit Monaco verschijnt daar in een hoed en donkere make-up, allemaal glimlachend. Het is echter niet zeker dat deze afbeeldingen in de video niet gedateerd zijn vóór de herstelperiode.

Wat betreft de laatst gepubliceerde foto, ongetwijfeld! Charlene uit Monaco verschijnt daar allemaal lachend, wat slanker, maar ze ziet er goed uit. Haar gezicht is nog steeds een beetje ziekelijk, en het is duidelijk dat ze heeft geleden. Maar zijn kalme lucht stelt ons gerust. Tussen haar cv als ambassadeur voor Chasing Zero en haar nieuwe rol in onderdirecteur Van het Rode Kruis van Monaco heeft Charlene van Monaco iets om zichzelf bezig te houden voordat ze terugkeert naar de rots! Het hele Objeko-team wenst hem een ​​goed en spoedig herstel!

READ  Pierre Perrier zingt het vuil van de hoofdstad in "Paris Saccagé"