Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grey’s Anatomy: Er ontstond een gewelddadige ruzie tussen Ellen Pompeo, vertaler Meredith Gray en Academy Award-winnende acteur Denzel Washington, die een aflevering kwam regisseren

Tijdens de opnames van het twaalfde seizoen van de populaire medische serie Grey’s Anatomy, brak er een gewelddadige ruzie uit tussen Ellen Pompeo, de vertaler van Meredith Gray, en de Academy Award-winnende acteur Denzel Washington, die een aflevering kwam regisseren. Ter gelegenheid van haar podcast “Tell Me” en in het bijzijn van haar voormalige schermpartner Patrick Dempsey, sloot de Grey’s Anatomy-heldin zichzelf af.

Een nieuwe onthulling over de serie volgt op het vertrouwen in de giftige omgeving die de groep meerdere seizoenen zou hebben gedomineerd. En dus bevestigde Ellen Pompeo dat de woede van de vertaler van Malcolm X, die eind 2015 de opdracht had gekregen om een ​​aflevering van seizoen 12 te realiseren, losbarstte toen ze een paar regels dialoog improviseerde tijdens een scène vol emotie.

“Denzel viel op me. Hij zei tegen me: ‘Ik ben de manager, vertel me niet wat ik moet doen.’ En ik zei hem goed naar me te luisteren (…), het is mijn ketting, het is mijn kat. Wie zijn praat je mee?”

Nadat ze de korte duur van de discussie had toegegeven, beweerde Ellen Pompeo dat ze de Amerikaanse ster diep respecteert en een grote fan van haar is. “Deze acteurs. Gepassioneerde en vurige mensen, hier wordt magie geboren. Het was dus een geweldige ervaring.”

READ  Cultuur: Het aantal bezoekers van de 22e editie van de Japan Expo zal naar verwachting oplopen tot 250.000