Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elsa Esnoult op dieet, ze verloor veel gewicht: “Ik voelde me zo veel …”

Terug naar school gaan staat vaak gelijk aan grote beslissingen of kleine veranderingen. NS Elsa EsnaultEn deze verlengingsperiode ging gepaard met een dieet, zoals ze toegaf op de showset moment van luxe.Ik ben 6 kilo afgevallenDe 33-jarige actrice legde uit op de zender Starplay-tv. Ik voelde me ook een beetje…mijn foto en ik…! Ik blijf mijn foto’s bewerken. Ik heb veel complexen ontwikkeld. Mijn huid is niet vlekkeloos en ik heb puistjes, dus ik doe filters op, ze strijken heel goed glad!

Elsa Esnoult heeft al moeite haar spiegelbeeld te fixeren zonder weg te kijken van haar mooie blauwe ogen. Ze schreef zelfs een titel, in de spiegel, wat deze moeilijkheid samenvat. We dachten dat met de tijd, succes, de jonge heldin van de serie geheimen van liefde Ze zal leren van zichzelf te houden. Maar haar scheuren waren van jongs af aan in haar geïnkt. “Ik voelde me zo slecht over mezelf, ik denk dat er nog steeds littekens zijn, herinnerd van De zuivere. Ik ben met haar opgegroeid en heb mezelf nooit ongewoon gevonden. Op school had ik het gevoel dat alle meisjes beter waren dan ik. Ik zat op een school waar de studenten veel meer geld hadden dan ik. We waren niet van hetzelfde sociale niveau. Mijn ouders zorgden er altijd voor dat ze hun middelen gebruikten voor onze studie, voor mijn zus en voor mij, zodat we de kaarten in de hand zouden hebben en succesvol zouden zijn in het leven..

READ  PACA: Groenen keuren bovengrondse omgeving af na districtssubsidie ​​voor de boerderij van Karen Le Marchand