Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benjamin Castaldi bespreekt zijn financiële problemen in TPMP (video)

Aanstaande maandag 4 oktober in Raak mijn tv niet aanBenjamin Castaldi is teruggekeerd naar zijn huidige financiële problemen. Vandaag verbetert zijn toestand, maar hij is nog niet perfect.

In de jaren 2000, Benjamin Castaldi Hij was een van de belangrijkste gastheren van TF1 en stond aan het hoofd van vele shows zoals geheim verhaalWaardoor hij een zeer goed inkomen kan verdienen. De Zoon van Jean-Pierre Castaldi Het was een luxe levensstijl en werd rijkelijk besteed. Maar zijn uitgaven slokten hem uiteindelijk op. In 2014 verslechterde zijn financiële situatie toen hij de TF1-groep verliet. Maandenlang worstelde hij om zijn act terug op televisie te krijgen, en zijn salaris van 20.000 euro werd al snel teruggebracht tot 1.600 euro per maand door executies door deurwaarders. Toen hij bij D8 aankwam, onthulde de gastheer dat hij ernstige financiële problemen had. “Over tien of twaalf maanden ben je veel viezer dan voorheen. Het is een vicieuze cirkel en we kunnen er niets aan doen. Als je je ogen opent, is het te laat Ik heb aangekondigd.

“steile helling”

een paar maanden geleden, Benjamin Castaldi Hij probeert zijn schulden zoveel mogelijk af te betalen, en het einde van de maand was moeilijk voor Simons vader, zo bekent hij. Deze maandag 4 oktober presenteerde Cyril Hanoun een nieuw nummer van Raak mijn tv niet aan Sinds het begin van de show heeft de voormalige presentator van geheim verhaal Hij somde zijn financiële problemen op. “Ik heb een zwaar verleden. Aan het eind van de maand had ik niets meer over.”Hij begon voordat hij eraan toevoegde: “Ik klaag niet, maar nu ben ik alles aan het uitzoeken, steile helling.

READ  LFI-parlementslid David Gero wordt beschuldigd van antisemitisme en beweert dat zijn ‘privéwoning het doelwit was van ernstige kwaadwillige daden’

Benjamin Castaldi prijst zichzelf gelukkig

Na enkele ogenblikken, Benjamin Castaldi Hij keerde terug naar de vicieuze cirkel waarin hij elke maand meer uitgaf dan hij verdiende. “Het einde van het jaar was erg ingewikkeld, maar nu gaat het beter, ik ben erg blij. Ik heb echt de stier gegrepen en ik ga er komen. Er is veel erger dan ikIk heb geluk dat ik een baan heb, zo blij ben ik zo‘, liet de columnist op de talkshowset vallen.

Raak mijn tv niet aan, volledig te vinden in de app Mijn kanaal.